Online Screen Recorder

Η Racing Point

0
H Racing Point παρουσίασε το μονοθέσιο της για τη σεζόν 2019. Ο νέος της χορηγός, SportPesa, θα έχει μέρος του ονόματος της ομάδας, η οποία θα λέγεται SportPesa Racing Point F1 Team, και διαφημίζεται πάνω στο μονοθέσιο. Το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα διατηρήθηκε με την προσθήκη του μπλε λόγω του χορηγού.

Το μονοθέσιο μοιάζει πολύ με το περσινό, καθώς η ομάδα ευελπιστεί να βελτιώσει την περσινή επίδοση της. Υπό νέα ηγεσία και νέο όνομα, η ομάδα στοχεύει την τέταρτη θέση στους κατασκευαστές δηλώνοντας πως οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν απογοήτευση.

Ο Sergio Perez, στην 6η του χρονιά με την ομάδα, φάνηκε αισιόδοξος πως θα είναι μια καλή σεζόν για την ομάδα. Μάλιστα μίλησε και για πιθανότητες βάθρου, ακόμη και νίκης. Το μονοθέσιο παρουσιάστηκε στον Καναδά και είναι η πρώτη φορά που συνέβη εκεί η παρουσίαση μονοθεσίου της ομάδας, λόγω της επένδυσης της οικογένειας Stroll.

Ο αρχηγός της ομάδας, Otmar Szafnauer, είπε: «Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς είναι εκπληκτικό να ερχόμαστε στον Καναδά και να παρουσιάζουμε το μονοθέσιο μας. Ο σκοπός είναι να βρεθεί η ομάδα στην κορυφή. Είναι σημαντικό να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να ξεκινήσουμε μια καινούργια εποχή. Θέλουμε να παλέψουμε για βάθρα και στοχεύουμε στο να είμαστε τέταρτοι στο πρωτάθλημα.»















Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !