Online Screen Recorder

Oukitel C13 Pro: Ένας ακόμη κλώνος του iPhone X έρχεται τον Μάρτιο

0
Η Oukitel επεκτείνει διαρκώς τη συλλογή των smartphones της, κι αυτή τη φορά επέλεξε να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη σειρά “C”. Το νέο μοντέλο της εταιρείας ακούει στο όνομα Oukitel C13 Pro και είναι πολλά υποσχόμενο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το Oukitel C13 Pro θα έχει ήδη εγκατεστημένο το Android 9 Pie, οπότε οι κάτοχοι του δεν θα χρειάζεται να περιμένουν μήνες ολόκληρους μέχρι να λάβουν την νέα έκδοση του λειτουργικού μέσω OTA.

Το Oukitel C13 Pro θα είναι ένας ακόμη κλώνος του iPhone X, για θα διαθέτει μία αρκετά ευρεία οθόνη στις 6,18 ίντσες, προστατευμένη από ένα αρκετά σκληρό γυαλί Asahi με 2,5D καμπύλη. Το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι καλυμμένο με γυαλί, και θα διαθέτει διπλή κάμερα και έναν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσον αφορά τον επεξεργαστή του Oukitel C13 Pro, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό μέχρι τώρα. Ωστόσο, ξέρουμε ότι το smartphone της Oukitel θα έχει 3000 mAh μπαταρία.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του Oukitel C13 Pro πιθανότατα θα ανακοινωθούν από την εταιρεία μέσα στις επόμενες ημέρες. Η διάθεση του νεότερου smartphone της Oukitel στην αγορά θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στις αρχές Μαρτίου, με την τιμή του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ωστόσο, έχοντας την ετικέτα ενός entry-level smartphone, το Oukitel C13 Pro θα είναι σίγουρα ένα αρκετά οικονομικό και ποιοτικό τηλέφωνο.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !