Online Screen Recorder

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool

0

Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft για τα Windows (από το Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool ή απλά MSRT) βοηθά στην αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από υπολογιστές που τρέχουν με Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows Server 2012, Windows 7, Windοws Vista, Windοws Server 2003, Windοws Server 2008 ή Windοws XP.

Το Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool δεν αντικαθιστά κάποιο προϊόν προστασίας από ιούς.

Είναι αυστηρά ένα εργαλείο αφαίρεσης ιών μετά από κάποια μόλυνση. Έτσι θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο προιόν ασφαλείας, για την προστασία σας από ιούς.
Τα Windows 10 φυσικά διαθέτουν ήδη το Windows Defender σαν antivirus.

Το Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft διαφέρει από ένα προϊόν προστασίας από ιούς σε τρία βασικά σημεία:
Όπως προαναφέραμε το συγκεκριμένο εργαλείο αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό από έναν ήδη μολυσμένο υπολογιστή. Τα Antivirus εμποδίζουν την εκτέλεση κακόβουλου λογισμικού σε έναν υπολογιστή. Είναι πολύ καλύτερο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις.
Το εργαλείο καταργεί μόνο για συγκεκριμένο επικίνδυνο λογισμικό, και όχι για το σύνολο των malware που κυκλοφορούν σήμερα.
Το εργαλείο εστιάζει στην ανίχνευση και την αφαίρεση ενεργού κακόβουλου λογισμικού. Το ενεργό κακόβουλο λογισμικό είναι αυτό που εκτελείται αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή σας. Το εργαλείο δεν μπορεί να αφαιρέσει κακόβουλο λογισμικό που δεν τρέχει στο σύστημα.

Το Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool τρέχει “αθόρυβα” στο παρασκήνιο. Αν εντοπίσει κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας, την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε σαν διαχειριστής υπολογιστή, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώσει για την ανίχνευση.


Αν το εργαλείο εντοπίσει κάποιο κακόβουλο λογισμικό, μπορεί να σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε μια πλήρη σάρωση. Αυτή η σάρωση μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί, επειδή σαρώνει όλους τους δίσκους που διαθέτει το σύστημά σας.

Αφαίρεση κακόβουλων αρχείων

Εάν το κακόβουλο λογισμικό έχει τροποποιήσει αρχεία στον υπολογιστή σας, το εργαλείο θα διαγράψει το κακόβουλο λογισμικό από αυτά τα αρχεία. Αν το κακόβουλο λογισμικό τροποποίησε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, η αρχική σας σελίδα μπορεί να αλλάξει αυτόματα σε μια σελίδα που σας δίνει οδηγίες για τον τρόπο επαναφοράς των ρυθμίσεων.

Κατεβάστε την εφαρμογή από την επίσημη σελίδα της Microsoft

Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !