Online Screen Recorder

Huawei Mate 20 Pro: Νέα ενημέρωση το κάνει να μοιάζει με iPhone

0
Δεν είναι όλα τα πρόσωπα τα ίδια, και δεν είναι όλα τα συστήματα αναγνώρισης προσώπου το ίδιο. 

Για παράδειγμα, τα περισσότερα συστήματα αναγνώρισης προσώπου που βρίσκονται σε συσκευές Android δεν είναι αρκετά ασφαλή ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαλήθευση μιας συναλλαγής πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου. 

Αυτές οι λειτουργίες είναι χρήσιμες σε όσους θέλουν να ξεκλειδώσουν τα τηλέφωνά τους με μια ματιά. 

Ένα τηλέφωνο Android που έχει πιο ασφαλές σύστημα αναγνώρισης προσώπου είναι το Huawei Mate 20 Pro.









Σύμφωνα με την κοινότητα πελατών Huawei στο XDA, μια ενημέρωση πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό για το σύστημα ανίχνευσης βάθους 3D στο Mate 20 Pro το οποίο θα επιτρέψει σε ένα δεύτερο χρήστη να ξεκλειδώσει ένα Mate 20 Pro και να κατευθυνθεί δεξιά για το δικό του προφίλ χρήστη. Αυτό είναι χρήσιμο αν κάποιος μοιράζεται το τηλέφωνό του με κάποιον συγγενή, φίλο ή σύζυγο. Και τα δύο πρόσωπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο ή μια εφαρμογή και να πιστοποιήσετε τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το WeChat ή το AliPay.



Η ενημερωμένη έκδοση έχει αρχίσει να κυκλοφορεί για το Mate 20 Pro και την έκδοση Mate 20 RS Porsche. Μόλις λάβετε την ενημέρωση, μπορείτε να πάτε στην ενότητα Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων -> Ξεκλείδωμα προσώπου. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια επιλογή που θα ονομάζεται “New Spare Face”. Όταν πιέσετε το κουμπί, κάντε κλικ στην “Έναρξη καταχώρησης” και “Εισαγωγή του δεύτερου προσώπου” για να επιτρέψετε το τηλέφωνο να δεχτεί και το δεύτερο πρόσωπο αναγνώρισης.



Προηγούμενες ενημερώσεις που στάλθηκαν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο προσπάθησαν να καταστήσουν το σύστημα αναγνώρισης προσώπου ακόμη πιο ασφαλές. Το νέο χαρακτηριστικό προστίθεται στα μοντέλα της Κίνας, ενώ οι διεθνείς μονάδες αναμένεται να λάβουν σύντομα την ενημέρωση. Οι χρήστες iPhone της Apple με ένα μοντέλο που υποστηρίζει Face ID έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ένα δεύτερο πρόσωπο στο σύστημα αναγνώρισης προσώπου τους από την κυκλοφορία του iOS 12.

Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !