Online Screen Recorder

Galaxy Note 8: Διαθέσιμη πλέον η αναβάθμιση σε Android Pie 9

0
Έρχονται καλά νέα για το Σαββατοκύριακο, για τους ιδιοκτήτες του Galaxy Note 8, τουλάχιστον για εκείνους που μένουν στη Βουλγαρία και τη Σλοβακία, καθώς η Samsung κυκλοφορεί πλέον την επίσημη ενημερωμένη έκδοση του Android Pie 9 για το Note 8 ξεκινώντας από τις αγορές αυτές.

Η ενημέρωση αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη, αλλά προς το παρόν δεν διαθέτουμε άλλες πληροφορίες. Για όσους αναρωτιούνται, η Βουλγαρία και η Σλοβακία δεν αποτελούσαν μέρος του προγράμματος Galaxy Note 8 beta, αλλά η τελική ενημέρωση θα είναι άμεσα διαθέσιμη και για τους χρήστες της beta έκδοσης.

Η τελική σταθερή, ενημερωμένη έκδοση θα παρέχεται μέσω της έκδοσης λογισμικού N950FXXU5DSB2 και θα περιλαμβάνει και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2019 (η οποία ήταν επίσης διαθέσιμη στο beta). Η Samsung δεν έχει δώσει μία πλήρη λίστα των αλλαγών που θα προκύψουν (changelog), επομένως υποθέτουμε ότι πιθανόν να μην διαφέρει από την τελευταία beta έκδοση και θα χρησιμεύσει μόνο ως αλλαγή της έκδοσης του λογισμικού.






Για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης στο Note 8, ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο τηλέφωνο, επιλέξτε την “Ενημέρωση λογισμικού” και, στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή “Λήψη και εγκατάσταση” (για τους χρήστες έκδοσης Oreo, αυτή η επιλογή ονομάζεται “Λήψη ενημερώσεων χειροκίνητα”).



Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !