Online Screen Recorder

Κύμα σεισμών χτυπά το Fortnite

0
Οι αλλεπάλληλοι σεισμοί προκάλεσαν ρωγμές στον χάρτη του Fortnite.

Αν ψάξετε κατά μήκος όλου του χάρτη στο δημοφιλές Battle Royale θα παρατηρήστε πως υπάρχουν διάφορα σημεία στα οποία το έδαφος έχει καταστραφεί. Αυτό διότι ο εγκέλαδος έχει χτυπήσει με πολλά ρίχτερ τον τίτλο της Epic Games, με αποτέλεσμα να βλέπουμε διάφορες σχισμές και κατεστραμμένες τοποθεσίες. Η φυσική αυτή καταστροφή έχει στα σίγουρα να κάνει με τη νέα Season του παιχνιδιού, αφού σιγά-σιγά η Season 7 φτάνει στο τέλος της.






Οι εν λόγω ρωγμές είναι αρκετά μεγάλες, ενώ όλοι οι fans έχουν σπεύσει να καταθέσουν τις θεωρίες τους σχετικά με το τι μπορεί όλο αυτό να σημαίνει για την σεζόν που θα υποδεχτούμε. Μετά από εικασίες περί δράκων και ηφαιστείων, το μόνο στο οποίο συμφώνησαν οι ενδιαφερόμενοι είναι πως θα δούμε τον τελευταίο μεγάλο σεισμό στην τελευταία μέρα αυτής της περιόδου. Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου όπου θα λήξει η Season 7 μπορεί το τοπίο να έχει ξεκαθαρίσει, αν όχι καταστραφεί τελείως.


Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !