Online Screen Recorder

Πιο «ακραία» η νέα Ferrari SF90H σύμφωνα με τον Mattia Binotto

0
Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto λέει ότι η SF90H της ομάδας είναι μια εξέλιξη του πακέτου του περασμένου έτους, αλλά έχει «ακραίες» λύσεις, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της ομάδας να κερδίσει τον τίτλο της Formula 1.

Ο Binotto πέρασε τα τελευταία δυόμισι χρόνια ως επικεφαλής τεχνικός διευθυντής της Ferrari, επιτηρώντας μια βελτίωση στη φόρμα που είχε ως αποτέλεσμα έξι νίκες και την δεύτερη θέση στη περασμένη σεζόν. Ήταν η πιο επιτυχημένη σεζόν της στη δεκαετία από την τελευταία χρονιά που διεκδίκησε κάποιον από τους παγκόσμιους τίτλους της Formula 1.

Ο Binotto προήχθη στο ρόλο του αρχηγού της ομάδας για το 2019, αντικαθιστώντας τον Maurizio Arrivabene και ισχυρίστηκε ότι η SF71H της περασμένης σεζόν έχει προσφέρει μια ισχυρή βάση – αν και με την ανάγκη να προχωρήσουν περισσότερο.

«Ξεκινώντας από το 2018, είχαμε πραγματικά καλά επιτεύγματα και είναι εξέλιξη του περασμένου έτους, δεν είναι ένα επαναστατικό σχέδιο», δήλωσε ο Binotto. «Νομίζω ότι απλά προσπαθήσαμε να πιέσουμε και πάλι για να ανεβάσουμε τον πήχη, να αυξήσουμε το επίπεδο, να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ακραίοι μπορούσαμε.

«Προφανώς υπάρχουν μερικές αλλαγές που είναι απλές, υπάρχει η εμπρόσθια πτέρυγα που για τεχνικούς κανονισμούς έχει αλλάξει από την τελευταία φορά. Αλλά νομίζω ότι αν την δείτε σε όλες τις λεπτομέρειες σίγουρα προσπαθήσαμε να πιέσουμε πολύ σκληρά. Το στεφάνι ανατροπής είναι πολύ στενό και πολύ λεπτό. Αν κοιτάξετε καλά στο αμάξωμα στο πίσω μέρος είναι πολύ, πολύ λεπτό.

«Αυτό είναι χάρη σε όλη τη δουλειά – την οποία δεν μπορείτε να δείτε επειδή είναι μέσα – από την άποψη της εγκατάστασης μονάδας ισχύος, στη διάταξη. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι το τελικό σχήμα είναι αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Μας αρέσει.»



Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !