Online Screen Recorder

Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

0
Τα smartphone της Energizer βρίσκονται στην αγορά εδώ και καιρό και το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η μπαταρία τους. Αυτή τη φορά η Avenir Telecom δημιούργησε μια πιο premium συσκευή, το Energizer Power Max P18K Pop.


Το νέο Energizer Power Max P18K Pop είναι το νέο μοντέλο της εταιρείας και διαθέτει μπαταρία 18.000 mAh. Η Energizer υπόσχεται ότι μπορούμε να πάρουμε το νέο της κινητό οπουδήποτε χωρίς ρεύμα, και αυτό θα αντέξει μέχρι και 4 μέρες αδιάκοπης μουσικής αναπαραγωγής, 2 ημέρες συνεχής αναπαραγωγή βίντεο, και μέχρι 50 ημέρες standby.

Το Energizer Power Max P18K Pop υποστηρίζει 18W γρήγορη φόρτιση μέσω USB, κάτι που είναι απαραίτητο για την μπαταρία που διαθέτει. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το P18K ως power bank και να φορτίσουμε άλλα smartphone και αξεσουάρ.






Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας, το Energizer Power Max P18K Pop είναι κατά 8 χιλιοστά πιο παχύ, έτσι το πάχος του διαμορφώνεται στα 18mm. Αυτή η διαφορά δικαιολογείται εξαιτίας της μπαταρίας του που είναι κατά 5,5 φορές μεγαλύτερη.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, έχει οθόνη 6,2 ιντσών με ανάλυση 1080p χωρίς κάποιο notch, και διπλή pop-up selfie camera στα 16 MP και 2 MP. Στο πίσω μέρος τη συσκευής θα βρούμε τρεις κάμερες στα 12 MP, 5 MP και 2 MP, οι οποίες καταγράφουν βίντεο στα 1080p.

Η συσκευή τρέχει Android 9 Pie και στο εσωτερικό της θα βρούμε τον MediaTek Helio P70, 6 GB RAM, και 128 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Το Energizer Power Max P18K Pop διαθέτει θύρα USB Type C και δυστυχώς δεν έχει θύρα ακουστικών.

Τέλος, το P18K Pop θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο και προς στιγμήν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !