Online Screen Recorder

Πρόσθετο του Chrome ειδοποιεί για κλοπή του κωδικού σας

0
Το extension Password Checkup του Google Chrome σας ειδοποιεί στην περίπτωση που έχει γίνει κλοπή του κωδικού σας από τρίτους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος χρήστης του Google Chrome είναι να εγκαταστήσει την εν λόγω επέκταση του δημοφιλούς browser και να κάνει sign in με τα στοιχεία του Google Account του, άσχετα από το μηχάνημα που χρησιμοποιεί. Εάν τα στοιχεία του λογαριασμού του έχουν υποκλαπεί από τρίτους θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα στην οθόνη που θα ενημερώνει κατάλληλα τον χρήστη για τα άσχημα νέα, ώστε να γίνει άμεσα η αλλαγή του password στη Google.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επέκταση δεν θα κάνει με κανένα τρόπο αναφορά στις πληροφορίες του λογαριασμού Google του κάθε χρήστη, καθώς θα λειτουργεί απλώς και μόνο ως ένα εργαλείο έγκαιρης προειδοποίησης για τους χρήστες που θα έχουν αντιμετωπίσει κάποιο κενό ασφαλείας στους λογαριασμούς τους, έτσι ώστε να αλλάζουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους κωδικούς τους. Όσοι κατεβάσουν την εν λόγω επέκταση θα μπορούν να μάθουν πόσες φορές έχει γίνει παραβίαση του κωδικού τους.

Το Password Checkup extension του Google Chrome είναι δωρεάν διαθέσιμο στο Chrome Web Store για όλους τους χρήστες του browser.









Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !