Online Screen Recorder

Στην BETA,το πρώτο update των Windows 10 για το 2020

0
Φαίνεται πως η Microsoft, θέλει να είναι έτοιμη για το 2020, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση στο blog της, μάθαμε πως έχει ξεκινήσει ήδη το beta testing του πρώτου Update (το οποίο μάλλον θα είναι και μεγάλο), των Windows 10 για το 2020.

Όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο Update με κωδικό όνομα “20Η1”,μάλλον είναι και πολύ σημαντικό. Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε από το χρονικό διάστημα, στο οποίο ξεκίνησε το beta testing. Μάλλον η Microsoft, έχει μάθει από τα λάθη της. Αν σκεφτεί κανείς, πως το Update που περιμένουμε τον Απρίλιο, ξεκίνησε το beta testing τον Οκτώβριο, μπορεί να πει πως η εταιρεία θέλει να δώσει σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που η Microsoft, ξεκίνησε τόσο νωρίς το testing. Σύμφωνα με την Dona Sarkar, επικεφαλή του προγράμματος των δοκιμών Beta, “Κάποια πράγματα για τα οποία εργαζόμαστε στο 20Η1, χρειάζονται μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο”.

Η συγκεκριμένη έκδοση των Windows 10 20H1 (η οποία ονομάζεται “Skip Ahead”), μέχρι στιγμής δεν έχει καθόλου σταθερότητα και όλα είναι ρευστά. Αυτό σημαίνει πως είναι η χαρά των Beta Testers, καθώς είναι αυτοί που θα πρέπει να διασφαλίσουν την ποιότητα των χαρακτηριστικών και να δώσουν σωστό feedback.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η Microsoft για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου Update. Βάσει λογικής πάντως, δεδομένου ότι ξεκίνησε πολύ νωρίς το testing, θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές.




Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !