Online Screen Recorder

Ban σε 16.000 cheaters του Apex Legends

0
Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και το Apex Legends, δεν θα την γλύτωνε από τους cheaters. Η Respawn όμως δεν χαρίζεται κι έτσι 16.000 cheaters, δέχθηκαν ban από την εταιρεία του δημοφιλούς BR Game .

Σε post στην κοινότητα του Apex Legends στο Reddit, ο Community Manager της εταιρείας, δήλωσε πως 16.000 cheaters, έχουν δεχθεί ήδη ban. Καθώς το παιχνίδι είναι “φρέσκο” δεν υπάρχει ακόμη, φόρμα στην οποία να συμπληρώνει κάποιος αναφορά. Οπότε ο παίχτης που συναντά cheater, είναι αναγκασμένος όταν θελήσει να κάνει αναφορά, να επισκεφθεί μια άλλη συνεργαζόμενη ιστοσελίδα προκειμένου να αναφέρει το συμβάν.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η developer εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω στην δημιουργία ενός κουμπιού αναφοράς. Στο ίδιο subreddit, πολλοί παίχτες ανέφεραν κάποιες λύσεις στις οποίες θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Για παράδειγμα κάποιος ανέφερε πως η εταιρεία θα μπορούσε να εντοπίσει το ID και να το κάνει flag, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της δραστηριότητας του λογαριασμού.

Πέραν τούτου, ο Community Manager, ανέφερε πως κύριος στόχος της developer εταιρείας για την ώρα, είναι να διορθώσουν τα combat crashes. “Το να βελτιώσουμε την σταθερότητα, την απόδοση και την ποιότητα του παιχνιδιού, είναι ο κύριος στόχος μας. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε, όμως εργαζόμαστε σκληρά πάνω σε αυτό”.

Με αφορμή το νέο patch που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, η Respawn ανέφερε το εξής: “Όπως καταλαβαίνετε, το να κυκλοφορήσεις από το πουθενά ένα παιχνίδι και μέσα στην πρώτη εβδομάδα να έχεις 25 εκ. παίχτες, φέρνει όλων των ειδών τα προβλήματα, bugs,exploits,κλπ. Όμως εμείς θα εργαστούμε σκληρά, ούτως ώστε, να έχετε το παιχνίδι που σας αξίζει”.




Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !