Online Screen Recorder

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - 15/2

0
Αν και ο αριθμός στις κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας είναι μάλλον περιορισμένος, αυτό το γεγονός αντισταθμίζεται από το "μέγεθος" τεσσάρων εξ αυτών των παιχνιδιών, για τα οποία εδώ και καιρό αναφέρουμε ότι θα σημαδέψουν τον Φεβρουάριο του 2019. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, έχουμε την κυκλοφορία του Metro Exodus, ενός πολύ καλού FPS, που αν και δεν αποφεύγει τα λάθη, αποτελεί -όπως έγραψε ο Νικόλας Μαρκόγλου- έναν άξιο συνεχιστή της αγαπημένης σειράς από την 4A Games. Το Far Cry: New Dawn -όπως έγραψε ο Χρήστος Λιάπης- δεν τα πήγε μεν τόσο καλά, αλλά συνεχίζει την ικανοποιητική πορεία του Far Cry 5, με τη γνωστή "σούπα" της Ubisoft στο game design, αλλά με απολαυστικό gameplay και ορισμένους ενδιαφέροντες νέους μηχανισμούς.

Η "special τετράδα" της εβδομάδας συνεχίζεται με το Jump Force, ένα μεγαλεπήβολο project από τη Bandai-Namco, που φέρνει σε ένα fighting παιχνίδι τους διασημότερους και πλέον αγαπημένους κόσμους των manga και anime σκηνών. Το review για αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι θα το έχουμε την επόμενη εβδομάδα από τον Απόστολο Δρέζο. Τέλος, οι μεγάλες κυκλοφορίες ολοκληρώνονται με το Crackdown 3 της Microsoft, ένα αποκλειστικό παιχνίδι για το Xbox One και τους υπολογιστές, που άργησε πολύ να ολοκληρωθεί, άλλαξε προσανατολισμό και developer στην πορεία και, εν τέλει, φαίνεται να μην παραδίδει όσα είχε υποσχεθεί η Microsoft όταν το είχε ανακοινώσει. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα σας έχουμε έτοιμο ένα review και για το παιχνίδι της Sumo Digital.





Πριν σάς αφήσουμε να παρακολουθήσετε έναν πιο αναλυτικό σχολιασμό των νέων κυκλοφοριών, να πούμε ότι την Παρασκευή 15/2 γίνεται διαθέσιμο ένα αγαπημένο -και θρυλικό θα λέγαμε- παιχνίδι στο Switch και το Xbox One. Ο λόγος, για το Final Fantasy IX, που αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες και καλοφτιαγμένες στιγμές αυτής της μακρόχρονης JRPG σειράς.

Οι σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών
Tannenberg - PC
Final Fantasy IX - Switch, Xbox One
Tetris 99 - Switch
Degrees of Seperation - PS4, PC, Switch, Xbox One
OlliOlli: Switch Stance - Switch
Crackdown 3 - PC, Xbox One
Jump Force - PS4, PC, Xbox One
Far Cry: New Dawn - PS4, PC, Xbox One
Metro Exodus - PS4, PC, Xbox One




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !