Online Screen Recorder

Δοκιμές Βαρκελώνης – πρωινό 1ης ημέρας – Ταχύτερος με διαφορά ο Vettel

0
Ο Sebastian Vettel και η Ferrari ξεκίνησαν στη κορυφή τις δοκιμές της Formula1 πριν από τη σεζόν, καθώς ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έθεσε τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο πρωινό.

Ο Vettel, έχοντας ανεβάσει ρυθμό από νωρίς, βελτιώθηκε από το αρχικό του σημείο αναφοράς, μεταβαίνοντας στα 1:18δ, τελικά τελειώνοντας με έναν γύρο 1:18.161, καθώς τα νέα μονοθέσια για το 2019 πάτησαν πίστα στην ηλιόλουστη Circuit de Barcelona-Catalunya. Ο χρόνος του Vettel ήρθε κατά τη διάρκεια της τελευταίας μισής ώρας στην ισπανική πίστα, με τον γύρο να είναι ήδη πιο γρήγορος από τον καλύτερο που επιτεύχθηκε στην τετραήμερη δοκιμή του περασμένου έτους. Ο Vettel ήταν επίσης ο πιο παραγωγικός οδηγός κατά τη διάρκεια της πρωινής περιόδου, ολοκληρώνοντας πάνω από μία απόσταση αγώνα με την SF90.

Ο γύρος του Vettel τον άφησε 1,7 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Sergio Perez, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο της Racing Point RP19 στις πρώτες στιγμές της ημέρας μετά την παρουσίαση του livery της ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

Ο Valtteri Bottas έβαλε την W10 της Mercedes τρίτη, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton να αναλάβει την απογευματινή περίοδο.

Η καριέρα του Kimi Raikkonen στην Alfa Romeo ξεκίνησε σε δύσκολες συνθήκες, καθώς προκάλεσε μια περίοδο κόκκινης σημαίας μόλις πέντε λεπτά στη δράση της ημέρας, έχοντας τετακέ στα χαλίκια της στροφής 5. Η Alfa Romeo C38 του Raikkonen ανακτήθηκε σύντομα στο pitlane και ήταν σε θέση να επαναλάβει το πρόγραμμά του λίγο αργότερα.

Ο Max Verstappen έκανε πάνω από 50 γύρους στη Red Bull-Honda, καθώς η συνεργασία μεταξύ των των δύο εταιριών ξεκίνησε, ενώ ο Carlos Sainz Jr. ήταν έκτος για τη McLaren.

Ο Nico Hulkenberg της Renault ήταν έβδομος, ενώ η Haas με τον Romain Grosjean ολοκλήρωσε τους λιγότερους γύρους μετά την παρουσίαση της VF-19, προκαλώντας μια σύντομη διακοπή.

Ο Daniil Kvyat ήταν ο ένατος με την επιστροφή του στη Formula 1 μετά από απουσία ενός έτους, όντας 3,6δ πίσω από τον Vettel.

Η Williams δεν συμμετέχει στη σημερινή δράση αφού επιβεβαίωσε την Κυριακή ότι η FW42 της δεν ήταν ακόμα έτοιμη. Η Claire Williams είπε: “Φαίνεται πολύ πιο πιθανό ότι δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να τρέξουμε μέχρι την Τετάρτη το νωρίτερο. Αυτό είναι προφανώς εξαιρετικά απογοητευτικό, αλλά δυστυχώς είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Θα φέρουμε την FW42 στη πίστα μόλις μπορέσουμε.”

Η δοκιμή θα συνεχιστεί στις 15:00 για άλλες τέσσερις ώρες.


 

 

 

 

 

 



# Οδηγός                            Ομάδα                 Χρόνος 
1 Sebastian Vettel          Ferrari                1:18.161 
2 Sergio Perez               Racing Point      1:19.944 
3 Valtteri Bottas            Mercedes            1:20.127 
4 Kimi Raikkonen        Alfa Romeo        1:20.160 
5 Max Verstappen        Red Bull              1:20.174 
6 Carlos Sainz              McLaren             1:20.430 
7 Nico Hulkenberg       Renault               1:20.980 
8 Romain Grosjean      Haas                    1:21.500 
9 Daniil Kvyat             Toro Rosso          1:21.732 








Πηγη




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !