Online Screen Recorder

OnePlus 6T McLaren Edition με φόρτιση 50W Warp Charge;

0
Η OnePlus, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κατοχύρωσε την ονομασία “Warp Charge”, για το πρότυπο γρήγορης φόρτισης, και δημοσίευσε teaser video που αναφέρεται σε αυτό και την παρουσίαση του OnePlus 6T McLaren Edition, ενισχύοντας τις πιθανότητες για γρήγορη φόρτιση 50W σε αυτήν την ειδική έκδοση της συσκευής.

Το teaser της OnePlus είναι γεμάτο μηνύματα μιας και η ταχύτητα των οχημάτων της McLaren ίσως να σημαίνει πως η ειδική έκδοση του OnePlus 6T έχει αντίστοιχα πολύ γρήγορη φόρτιση στα 50W. Το μήνυμα το οποίο συνοδεύει το teaser video της OnePlus στο Twitter αναφέρει πως “η φόρτιση πρόκειται να πιάσει την ταχύτητα Warp”, και από τη στιγμή που η εταιρεία έχει κατοχυρώσει την ονομασία Warp Charge για τη γρήγορη φόρτιση, τότε ίσως αναμένεται να δούμε την πιο γρήγορη φόρτιση που έχουμε δει μέχρι σήμερα από την OnePlus.

Πρέπε να τονίσουμε πως η OnePlus κατοχύρωσε την ονομασία Warp Charge λίγο μετά την κατοχύρωση, από την πλευρά της Oppo, της ονομασίας Super VOOC στα 50W και την κυκλοφορία του Oppo Find X Lamborghini Edition. Εκτός από την πολύ γρήγορη φόρτιση, το OnePlus 6T McLaren Edition αναμένεται να έχει 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου αλλά και 10GB RAM, κάτι που γίνεται πρώτη φορά σε smartphone της εταιρείας.

Μένει να δούμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη νέα έκδοση του smartphone της OnePlus καθώς και τα σημεία που θα διαφοροποιείται σε σύγκριση με τα τωρινά μοντέλα, με την παρουσίαση στις 11 Δεκεμβρίου να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !