Online Screen Recorder

Teaser video του Honor Magic 2 δείχνει το design και τη συρόμενη selfie κάμερα

0
Ένα teaser video του Honor Magic 2 έκανε την εμφάνισή του και δείχνει το σχεδιασμό της συσκευής αλλά και τη συρόμενη selfie κάμερα, τονίζοντας πως η συσκευή θα παρουσιαστεί στις 31 Οκτωβρίου.

Η Honor είχε εμφανίσει το Magic 2 για πρώτη φορά στα πλαίσια της IFA 2018 και υποσχέθηκε να το παρουσιάσει πριν το τέλος του 2018, κάτι το οποίο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας και είχαμε το πρώτο teaser με την ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής, ενώ το δεύτερο teaser με τη μορφή video, δείχνει ακόμα περισσότερα στοιχεία σχετικά με την εμφάνιση της συσκευής και τη συρόμενη selfie κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, το video δείχνει πως στο πίσω μέρος του Honor Magic 2 υπάρχει πιθανόν διπλή ή τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, κάτι το οποίο δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο και δε φαίνεται με την πρώτη ματιά. Επιπλέον, ο συρόμενος αλλά χειροκίνητος μηχανισμός για την κάμερα, αφορά μόνο τη selfie, με το ένα τμήμα της συσκευής να γλιστράει πάνω στο άλλο και να αποκαλύπτει τις μπροστινές κάμερες.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του video δε φαίνεται κάποιος ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη, και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη αποκάλυψη της συσκευής από την Honor στις 31 Οκτωβρίου για να διαπιστώσουμε αν αυτό ισχύει πραγματικά.









Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !