Online Screen Recorder

OnePlus 6T: Με τον λιγότερο ακριβή in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

0
Η OnePlus ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επίσημη παρουσίαση του 6T στο κοινό. Ο κατασκευαστής έχει προωθήσει σε μεγάλο βαθμό την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα του, με τους καταναλωτές να περιμένουν ένα πανίσχυρο και ποιοτικό smartphone, άξιο συνεχιστή των προηγούμενων μοντέλων.

Ένα εκ των κύριων χαρακτηριστικών που θα καθιστούν το νέο OnePlus 6T ξεχωριστό είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, κρυμμένος πίσω από το panel της οθόνης. Ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, ανάλυσε πρόσφατα τον τρόπο λειτουργίας του, αλλά πριν λίγες ώρες έγινε ξεκάθαρη άλλη μια λεπτομέρεια σχετικά με αυτόν. Παρά το γεγονός πως η ενσωμάτωση του αισθητήρα κάτω από την οθόνη είναι από μόνη της μια καινοτόμα διαδικασία, υπάρχουν δύο ειδών σένσορες που ειδικεύονται στην ανάγνωση του αποτυπώματος. Πρόκειται για τους οπτικούς και εκείνους των υπερήχων. Οι τελευταίοι είναι πολύ πιο ακριβείς από τους πρώτους, όμως φέρουν και υψηλότερο κόστος αγοράς.






Όπως επιβεβαίωσε η ίδια η OnePlus, το 6T θα ενσωματώνει έναν εκ των αισθητήρων με λιγότερη ακρίβεια, δηλαδή ένα οπτικό module. Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπτικοί σένσορες επιτελούν την δουλειά τους εξαιρετικά. Επειδή όμως υστερούν σε σχέση με τους κλασικούς αναγνώστες που είναι τοποθετημένοι στο εξωτερικό μιας συσκευής (κυρίως σε ταχύτητα), η γενική ανάγκη υλοποίησης αισθητήρων με υπερήχους κρίθηκε επιτακτική. Εν ολίγοις, το OnePlus 6T θα μπορεί να διαβάσει το δάχτυλο του χρήστη κανονικά, απλώς με λιγότερη ταχύτητα και ακρίβεια από ότι θα συνέβαινε μέσω ενός εξωτερικού ή υπερηχητικού αναγνώστη.

Προφανώς, ο λόγος επιλογής του οπτικού εξαρτήματος είναι το χαμηλότερο κόστος του και η δυνατότητα μαζικής προμήθειας του χωρίς πιθανές καθυστερήσεις. Όπως και να έχει, το OnePlus 6T θα είναι ένα εξαιρετικό smartphone που θα κοντράρει στα ίσα τα Galaxy Note 9, iPhone Xs/Xs Max, αλλά και τα επερχόμενα Mate 20 μοντέλα. Αναμένουμε την επισημοποίηση του στις 30 Οκτωβρίου.




Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !