Online Screen Recorder

Mate 20 Pro με οθόνη 6.39″, Kirin 980, 6GB/128GB, IP68 και μπαταρία 4200mAh με τιμή από 1020 ευρώ;

0
Έχουν μείνει τρεις ημέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση των νέων Mate 20 από τη Huawei και πληροφορίες από τη Γερμανία αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες για το Mate 20 Pro καθώς και την τιμή του βασικού μοντέλου για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η τιμή των νέων Mate 20, Mate 20 Pro και Mate 20X αναμένεται να είναι στα επίπεδα των υπόλοιπων ναυαρχίδων της αγοράς, με την τιμή του βασικού μοντέλου του Mate 20 Pro με τα 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης να ξεκινάει από τα 1020 ευρώ για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστή η τιμή για τις εκδόσεις με τα 8GB RAM και 256GB/512GB.

Το Mate 20 Pro θα διαθέτει οθόνη με notch στις 6.39 ίντσες με ανάλυση 1440×3120 pixel, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη και επεξεργαστή Kirin 980 βασισμένο στην αρχιτεκτονική των 7nm. Στο notch θα βρίσκεται η selfie κάμερα των 24MP μαζί με τον εξοπλισμό για το face unlock της Huawei που αναμένεται να είναι πιο ασφαλής από τον αντίστοιχο των υπολοίπων Android smartphone.

Στην πλάτη του Mate 20 Pro υπάρχει η τριπλή κάμερα με τον κύριο φακό στα 40MP, διάφραγμα f/1.8 και τεχνολογία που συνδυάζει τέσσερα pixel σε ένα για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Ο τηλεφακός του τριπλού setup έχει μέγεθος 20MP και διάφραγμα f/2.4 ενώ ο ευρυγώνιος φακός βρίσκεται στα 8MP. Σημαντικό είναι πως οι τρεις κάμερες θα διαθέτουν οπτικό zoom 5x και ultra macro φωτογραφήσεις από την απόσταση των 2.5 εκατοστών, ενώ σημαντικό ρόλο θα έχει και η τεχνητή νοημοσύνη όπου η διπλή NPU (Neural Processing Unit) θα μπορεί να αναλύει το περιεχόμενο της φωτογράφισης και να ορίζει τις ρυθμίσεις ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η Huawei θα παρουσιάσει, εφόσον οι πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τις δικιές της Nano Memory Cards για τα Mate 20 Pro, τα οποία δε θα χρησιμοποιούν κάρτες μνήμης microSD. Οι Nano μνήμες θα έχουν χωρητικότητα μέχρι τα 256GB, θα είναι το ίδιο γρήγορες με τις microSD και θα έχουν μικρότερο μέγεθος.

Το Mate 20 Pro φαίνεται πως θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4200mAh και θα φορτίζει μέσω φορτιστή των 40W και θα μπορεί να φορτίζει από 0% στο 70% μέσα σε μισή ώρα, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη και για ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, το Mate 20 Pro θα διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, υποστήριξη dual-band WiFi, Bluetooth 5.0, NFC και πολύ γρήγορη σύνδεση στα 4G LTE δίκτυα. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 9.0 Pie και θα βασίζεται στο skin της Huawei EMUI 9.0, ενώ η συσκευή θα πωλείται στα χρώματα Twilight, μαύρο, μπλε και πράσινο.









Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !