Online Screen Recorder

Galaxy A9: Το πρώτο smartphone με τέσσερις κάμερες στο πισω μέρος και mid-range χαρακτηριστικά

0
Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A9, το πρώτο smartphone με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος, το οποίο διαθέτει mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση με έμφαση στις φωτογραφικές δυνατότητες.

Με το Galaxy A7 (2018) η Samsung παρουσίασε την πρώτη συσκευή της με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, ενώ με το Galaxy A9 κάνει το βήμα παραπάνω μιας και είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που διαθέτει τέσσερις κάμερες στην πλάτη, και δείχνει καθαρά την έμφαση που θέλει να δώσει η εταιρεία στον τομέα των φωτογραφικών δυνατοτήτων.

Οι τέσσερις κάμερες αποτελούνται από την κύρια που έχει φακό 24MP με διάφραγμα f/1.7, μαζί με έναν ευρυγώνιο φακό στα 8MP με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και διάφραγμα f/2.4, έναν τηλεφακό στα 10MP με οπτικό zoom 2Χ (f/2.4) και έναν αισθητήρα βάθους στα 5MP με Live Focus (f/2.2), με τη selfie κάμερα να έχει φακό στα 24MP (f/2.0).

Εκτός των καμερών, το Galaxy A9 διαθέτει οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED Infinity Display στις 6.3 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 2220×1080 pixel. Στο εσωτερικό της συσκευής έχουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 660 με την Adreno 512 να αναλαμβάνει τον τομέα των γραφικών, επιλογή 6GB και 8GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 512GB με τη χρήση καρτών microSD.

Επιπλέον, υπάρχει ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, υποστήριξη Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0, διαθέτει LTE Category 9 modem και μπαταρία με χωρητικότητα 3800mAh. Το λειτουργικό σύστημα του Galaxy A9 είναι το Android 8.0 Oreo και όχι Android 9 Pie, ενώ θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, Caviar Black, Lemonade Blue και Bubblegum Pink και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές ανά τον κόσμο μέσα στο Νοέμβριο.




 


 



 



 




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !