Online Screen Recorder

Το LGV40 ThinQ έρχεται με τριπλή κάμερα 12+12+16MP

0
Η LG θα παρουσιάσει το LG V40 ThinQ στις 3 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και δημοσίευσε teaser video σαν πρόσκληση για την παρουσίασή του στις 4 Οκτωβρίου στο LG Science Park στη Σεούλ, ενώ φαίνεται πως θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις φωτογραφικές ικανότητες της τριπλής κάμερας της συσκευής.

Μετά από συνεχόμενες διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του LG V40 ThinQ που αφορούσαν την κύρια τριπλή κάμερα της συσκευής, έχουμε την επίσημη πρόσκληση της LG για διπλό event που θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και στις 4 Οκτώβρη στη Σεούλ, έτσι ώστε να μάθουμε και επίσημα τι ετοιμάζει η εταιρεία για το νέο μέλος της σειράς “V”.

Οι φήμες σχετικά με τις τρεις κάμερες του LG V40 ThinQ, το οποίο θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με αυτό το setup, αναφέρουν πως θα αποτελούνται από φακούς στα 12MP (f/1.5), 16MP (f/1.9) και 12MP(f/2.4), με τις selfie να διαθέτουν φακούς στα 8MP και 5MP. Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση φαίνεται πως θα δοθεί και στον τομέα του ήχου μιας και η συσκευή θα προσφέρει Quad DAC και Boombox στερεοφωνικά ηχεία για ήχο υψηλής ποιότητας.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οθόνη του V40 ThinQ θα είναι P-OLED στις 6.4 ίντσες με ανάλυση QHD+ και αναλογία οθόνης 19.5:9. Ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο Snapdragon 845 με 6GB RAM και επιλογή μεταξύ σε 64GB και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !