Online Screen Recorder

Το Motorola One αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην TENAA

0
Μετά την εμφάνιση του Motorola One στο Geekbench έχουμε την Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA και την αποκάλυψη σχεδόν όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών της νέας mid-range πρότασης της Motorola.

Το Motorola One έχει κωδική ονομασία XT1941-2 και διαθέτει οθόνη στις 5.88 ίντσες με ανάλυση 1520×720 pixel και αναλογία οθόνης 19:9. Ο επεξεργαστής του, σύμφωνα με το Geekbench, είναι ο Snapdragon 625 και θα υπάρχουν εκδόσεις με 3GB/4GB/6GB RAM και αντίστοιχα 32GB/64GB/128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD με μέγιστη χωρητικότητα τα 128GB.

Όσον αφορά τα οπτικά μέρη της συσκευής, βλέπουμε πως θα διαθέτει τέσσερις κάμερες, με την κύρια διπλή στην πλάτη της συσκευής σε κάθετη διάταξη να έχει κύριο φακό στα 13MP, χωρίς να αναφέρεται το μέγεθος της δεύτερης κάμερας, ενώ η κύρια από τις selfie κάμερες έχει φακό στα 8MP.

Η μπαταρία του Motorola One φαίνεται να είναι χωρητικότητας 3000mAh και αισθητά μικρότερη από τη μπαταρία των 3780mAh που φημολογείται να έχει το Motorola One Power. Τέλος, η συσκευή διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo, θα είναι μέρος του προγράμματος Android One και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό/ασημί και χρυσό χρώμα.





<




Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !