Online Screen Recorder

Το S Pen του Note 9 διαθέτει Bluetooth και φορτίζεται από το ίδιο το smartphone;

0
Το FCC στις Η.Π.Α που υπέβαλε σε δοκιμές το S Pen του Galaxy Note 9 έδειξε ότι όχι μόνο διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth αλλά θα μπορεί να φορτίζεται ενώ βρίσκεται προσαρτημένο στη συσκευή.

Η υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission) ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α, με το πέρασμα του Galaxy Note 9 συμπεριλαμβανομένου του S Pen, να δείχνει πως η συσκευή ετοιμάζεται να πάρει την τελική της μορφή λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της από τη Samsung στις 9 Αυγούστου.

Η δοκιμή από την FCC δείχνει πως το S Pen θα φορτίζει ενώ βρίσκεται προσαρτημένο στο Galaxy Note 9, χωρίς τη χρήση καλωδίου, ενώ θα μπορεί να φορτίζεται και όταν ολόκληρη η συσκευή φορτίζει μέσω ασύρματης φόρτισης, με τις ευχές όλων να εστιάζονται στο να μην επηρεάζεται η αυτονομία του Note 9 από τη χρήση και τη φόρτιση του S Pen.

Τέλος, όσον αφορά τη συνδεσιμότητα με Bluetooth, το S Pen ενδεχομένως να μπορούν οι χρήστες να το χρησιμοποιούν για να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής, να χρονομετρούν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια μιας άσκησης αλλά και να εκτελούν άλλες λειτουργίες σχετικές με τη συνδεση μέσω Bluetooth.








Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !