Online Screen Recorder

Ημερομηνία διάθεσης για το Ride 3

0
Τον Μάιο που μας πέρασε η Milestone είχε ανακοινώσει το Ride 3, τον τελευταίο τίτλο της δημοφιλούς σειράς αγώνων με μοτοσικλέτες. Πλέον, έχουμε την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του τίτλου, μαζί με τη δημοσίευση ενός video για τη δημιουργία της διαδρομής της Strada della Forra γύρω από την λίμνη Garda της Ιταλίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται εντός του video, η Milestone χρησιμοποίησε drones και aerial photogrammetry για το σκανάρισμα και ανάκτηση των απαραιτήτων δεδομένων που χρειάζονται για την καλύτερη και πιο πιστή αναπαράσταση της διαδρομής μέσα στο Ride 3.

Επίσης, να θυμίσουμε ότι το Ride 3 θα αποτελεί τον πρώτο τίτλο της σειράς που έχει αναπτυχθεί με τη χρήση της Unreal Engine 4, δίνοντας την απαιτούμενη «ώθηση στα γραφικά του» σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο της σειράς. Επιπλέον, το Ride 3 θα έχει ένα ανασχεδιασμένο Career Mode, ένα Livery Edition, πάνω 500 διαφορετικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα για την παραμετροποίηση την δίτροχων καλλονών και πολλές άλλες βελτιώσεις.

Το Ride 3 θα γίνει διαθέσιμο στις 8 Νοεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.





Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !