Online Screen Recorder

Ανακοινώθηκε το Remnant: From the Ashes

0
Η δημιουργός του αναμενόμενου Darksiders III, Gunfire Games, ανακοίνωσε το Remnant: From the Ashes, ένα "μετά-αποκαλυψιακό survival action shooter" τρίτου προσώπου, που θα προσφέρει co-op τεσσάρων ατόμων σε "δυναμικά δημιουργημένους κόσμους". Στο Remnant: From the Ashes οι παίκτες θα βρεθούν σε μια Γη οπού έχει καταλειφθεί από εχθρικά πλάσματα, γνωστά ως "The Root", που ήρθαν από μια άλλη διάσταση, και θα έχουν ως σκοπό να καταφέρουν να σταματήσουν την εν λόγω εισβολή και να σώσουν την ανθρωπότητα. Κλασικά πράγματα.

Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν όπλα και εξοπλισμό, να προσλαμβάνουν κόσμο για την ενίσχυση της βάση τους και να παραμετροποιούν το χαρακτήρα τους έτσι ώστε να τον φέρνουν στα μέτρα τους. Το Remnant: From the Ashes θα περιέχει ένα σύστημα προόδου για τους χαρακτήρες και αρκετά διαφορετικά "αρχέτυπα προς επιλογή.

Το Remnant: From the Ashes αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2019. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer για τον τίτλο.







Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !