Online Screen Recorder

Η πλάτη του Mi Max 3 επιβεβαιώνει την τεράστια μπαταρία του;

0
Ο CEO της Xiaomi επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Mi Max 3 τον Ιούλιο, την ώρα που τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δείχνουν μεγάλη μπαταρία, κάτι που επιβεβαιώνεται και από φωτογραφίες της πλάτης του Mi Max 3.

Η σειρά των Mi Max της Xiaomi αποτελεί τον ορισμό των phablet μιας και το μέγεθος της οθόνης τους ανάμεσα στις 6.44 και 6.9 ίντσες τα κάνει να ξεπερνούν τα όρια των smartphone. Από ότι φαίνεται απο τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi Max 3, το μέγεθος της οθόνης του θα είναι στις 6.99 ίντσες, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από την πλάτη της συσκευής η οποία δείχνει το ίδιο υπερβολικά μεγάλη με τα προηγούμενα Mi Max μοντέλα.

Ρίχνοντας μια ματιά στο εσωτερικό της πλάτης, ο διαθέσιμος χώρος για την πλακέτα με όλο το hardware του Mi Max 3 δείχνει πολύ μεγάλος, όπως και το χώρισμα που έχει σχεδιαστεί για να τοποθετηθεί η μπαταρία που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι στα 5500mAh.

Τέλος, η πίσω πλευρά του Mi Max 3 δείχνει την ύπαρξη διπλής κάμερας σε κάθετη διάταξη και τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στη θέση που μας έχει συνηθίσει η Xiaomi, κάνοντας εύκολο το ξεκλείδωμα της συσκευής.








Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !