Online Screen Recorder

Δύο νέα iPad εμφανίστηκαν στη λίστα του EEC;

0
Αρκετοί κωδικοί που αναφέρονται σε iPad συσκευές και όχι iPhone εφόσον είναι πολύ νωρίς ακόμη, εμφανίστηκαν τελευταία στις καταχωρήσεις του EEC. Δύο νέοι κωδικοί που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί από την Apple φουντώνουν τις φήμες για δύο νέα iPad από το πάνω ράφι.

Σύμφωνα με φήμες, οι νέες κωδικές ονομασίες A1895 και A1980 που εμφανίζονται για πρώτη φορά στον EEC έχουν να κάνουν με νέα high-end tablets που σκοπεύει να λανσάρει ο αμερικάνικος κολοσσός. Πολύ πιθανόν να μιλάμε και για τους αντικαταστάτες του iPad Pro









Όσον αφορά στο τελευταίο, πηγές μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι θα έρθει με ανανεωμένο σχεδιασμό με λεπτά bezels, edge-to-edge οθόνη 11 ιντσών και χωρίς home ή Touch ID button, όπως το iPhone X. Επίσης, το ανανεωμένο Pro θα υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου μέσω TrueDepth κάμερα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη μετάγγιση hi-end χαρακτηριστικών και ταυτόχρονα νέο ανανεωμένο σχεδιασμό που συμβαδίζει με τη bezel-less φιλοσοφία της εποχής στη νέα σειρά iPad από τα τελευταία smartphones της εταιρείας.



Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !