Online Screen Recorder

Νέα οθόνη 27 ιντσών Ultra HD 4K από την LG Electronics

0
Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο 27 ιντσών LG UHD 4K Monitor UK850-W που διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την παραγωγή και επεξεργασία περιεχομένου αλλά και επιδόσεις και λειτουργίες για απαιτητικό gaming.

Το 27 ιντσών monitor αναλογίας 16:9 απευθύνεται σε χρήστες που αποζητούν ένα monitor που να καλύπτει τις ανάγκες δουλειάς, διασκέδασης και gaming.

Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως ανάλυση 3840 x 2160 (Ultra HD) και χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, η οθόνη 27UK850-W προσφέρει απόδοση χρωμάτων εξαιρετικής ακρίβειας και απίστευτο ρεαλισμό. Η εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή χάρη στο συνδυασμό του IPS LED display και το υψηλό δυναμικό εύρος HDR10 παρέχοντας ενισχυμένα επίπεδα φωτεινότητας και ευρεία γκάμα χρωμάτων. Επιπλέον, το HDR Effect προσφέρει απόλυτη λεπτομέρεια και δραματική έκφραση χρώματος ενώ καταγράφει την πραγματική ζωντάνια των χρωμάτων.

Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο στις τρεις πλευρές της οθόνης προσφέρει οπτική εμπειρία σχεδόν χωρίς περιθώρια, χωρίς απόσπαση από την ακριβή εικόνα. Ο κομψός σχεδιασμός της νέας κυρτής οθόνης ενισχύεται από την εργονομική βάση ArcLine και την ομαλή καμπύλη της που παρέχει σταθερότητα, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση. Μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία, ενώ διαθέτει ρυθμίσεις ύψους και κλίσης για να προσαρμοστεί ανάλογα.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία AMD FreeSync, οι gamers μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών χωρίς απώλεια στα καρέ και χωρίς αλλοιώσεις ή τρεμούλιασμα της οθόνης φαινόμενα που προκαλούνται από τη διαφορά μεταξύ του ρυθμού των καρέ της κάρτες γραφικών και του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης.





Με τη λειτουργία Black Stabilizer δίνει στους παίκτες πλήρη ορατότητα ανιχνεύοντας και φωτίζοντας αυτόματα τα πολύ σκοτεινά σημεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ η λειτουργία Dynamic Action Sync μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), ώστε οι gamers να μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καθυστερήσεις.

Για περισσότερη ευελιξία, η On-Screen control λειτουργία θέτει μια σειρά βασικών ρυθμίσεων της οθόνης σε ένα ξεχωριστό παράθυρο για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Ένταση, φωτεινότητα, λειτουργία εικόνας, screen split 2.0 και Dual Controller μπορούν να ρυθμιστούν με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού.

Τέλος, μέσω ενός μόνο καλωδίου USB Type – C επιτρέπεται η προβολή βίντεο 4K, η μεταφορά δεδομένων και η φόρτιση φορητού υπολογιστή και όλα ταυτόχρονα. Παράλληλα, η συνδεσιμότητα είναι πλέον απόλυτα ασφαλής καθώς διαθέτει την πιο πρόσφατη προστασία αντιγραφής HDCP 2.2 ώστε να προβάλλει βίντεο απευθείας από υπηρεσίες αναπαραγωγής περιεχομένου 4K, κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Ultra HD.







Πηγη




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !