Online Screen Recorder

Το Xiaomi Mi Mix 2S θα αναβαθμιστεί με την κάμερα υψηλών επιδόσεων του Mi 8

0
Η Xiaomi ανακοίνωσε μέσω του CEO της εταιρείας, Lei Yun, ότι η κάμερα του Mi Mix 2S θα αναβαθμιστεί λαμβάνοντας τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με την κάμερα της νέας ναυαρχίδας Mi 8 που παρουσιάστηκε σε ειδικό press event την προηγούμενη εβδομάδα.

Ενθουσιασμένη η εταιρεία που το νέο Xiaomi Mi 8 πέρασε σε επιδόσεις την κάμερα του iPhone X, σύμφωνα με την κατάταξη του DxOMark, προέβη σε αυτή την ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του Lei Jun στο Weibo. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι το Mi Mix 2S χρησιμοποιηθεί το ίδιο hardware στην κάμερα με το νέο μοντέλο της εταιρείας οπότε είναι θέμα χρόνου να αναβαθμιστεί προσφέροντας κι αυτό πολύ καλύτερες επιδόσεις στη φωτογραφία μέσω του νέου firmware.






Το Xiaomi Mi 8 χρησιμοποιεί την ίδια κύρια κάμερα ανάλυσης 12MP στο πίσω μέρος με το Xiaomi Mix 2S, με αισθητήρα Sony IMX363, OIS, μέγεθος pixel 1.4µm και διάφραγμα f/1.8.

Η νέα ναυαρχίδα σύμφωνα με το DxOMark σκόραρε το εντυπωσιακό νούμερο των 105 πόντων στον τομέα της φωτογραφίας κα 99 στο σύνολο έχοντας μπροστά του μονάχα κορυφαία αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο ακριβά μοντέλα, όπως είναι τα Huawei P20 Pro, HTC U12+, Huawei P20 και Samsung S9 Plus.

Το υψηλό στέλεχος της εταιρείας υποσχέθηκε ότι η αναβάθμιση στο firmware της κάμερας του Xiaomi Mi Mix 2S θα γίνει σύντομα και ότι αξίζει την αναμονή.





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !