Online Screen Recorder

Sony Xperia XZ3: Διέρρευσε λίστα με τα χαρακτηριστικά του

0
Τον απόγονο του Xperia XZ2 φαίνεται πως έχει στα σκαριά η Sony, σύμφωνα με μία διαρροή που έρχεται από την Ιαπωνία, παρουσιάζοντας λίστα με τα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά του. Το Sony Xperia XZ3 έρχεται με αναβαθμισμένη RAM και dual κάμερα.

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στο MWC 2018 το Xperia XZ2 και λίγο καιρό αργότερα την premium έκδοση της σειράς, το Xperia XZ2 Premium με ακόμη καλύτερες προδιαγραφές. Το Xperia XZ3 λαμβάνοντας υπόψη μας το leak βρίσκεται τεχνικά ανάμεσα στα δύο αυτά μοντέλα.

Το επόμενο smartphone της Sony θα διατηρεί την οθόνη του προκατόχου, ήτοι 5.7 ίντσες ανάλυσης 2160×1080 pixels, θα τροφοδοτείται κι αυτό από το Qualcomm Snapdragon 845 SoC που συναντάμε στην πλειοψηφία των κορυφαίων ναυαρχίδων της αγοράς αλλά με συνοδεία 6GB μνήμης RAM αυτή τη φορά. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο οι επιλογές θα είναι δύο, στα 64GB και 128GB, με δυνατότητα επέκτασης.

Η σημαντικότερη ίσως αναβάθμιση είναι αυτή στον τομέα της κάμερας. Το Xperia XZ3, σε αντίθεση με το Xperia XZ2 που ανακοινώθηκε με μονή κύρια κάμερα 19MP f/2.0, το νεότερο μοντέλο αναμένεται να δανείζεται την dual κάμερα της premium έκδοσης με 19MP (f/1.8 1/2.3″ 1.22µm) + 12MP (f/1.6, 1/2.3″, 1.55µm). Ταυτόχρονα, η πρόσθια κάμερα θα αναβαθμιστεί στα 13MP f/2.0, όπως και στο XZ2 Premium.




Επίσης, το νέο Xperia smartphone με διαστάσεις 153 x 72 x 10.1 mm και βάρος στα 183 gr εμφανίζεται ελάχιστα λεπτότερο και κατά 15 γραμμάρια ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ και η μπαταρία του από ό,τι δείχνει η σχετική λίστα θα είναι μεγαλύτερη στα 3240mAh, και θα υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0.

Το Sony Xperia XZ3 φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί στην IFA που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.




Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !