Online Screen Recorder

Ο @onleaks αποκαλύπτει το LCD iPhone των 6.1 ιντσών με μονή κάμερα, notch και κατασκευή από αλουμίνιο

0
Ο @onleaks ετοίμασε video με τα render του οικονομικού iPhone των 6.1 ιντσών με LCD οθόνη, εμφανίζοντας κάθε πλευρά της συσκευής που θα σταθεί πίσω από τα φημολογούμενα OLED iPhone X των 5.8 και 6.5 ιντσών.

Πίσω από τον @onleaks βρίσκεται ο Steve Hemmerstoffer, ο οποίος σε συνεργασία με το blog MySmartPrice, αποκαλύπτει σε video τα render του iPhone των 6.1 ιντσών, το οποίο θα έχει LCD οθόνη χωρίς home button, με το notch να δίνει το παρόν και από ότι φαίνεται θα υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω Face ID.






 Δεν είναι γνωστό το πως η Apple θα κρατήσει “χαμηλά” το κόστος του συγκεκριμένου iPhone, το οποίο φαίνεται πως θα διαθέτει μονή κύρια κάμερα, πλάτη από γυαλί για να μπορεί να φορτίζει ασύρματα, “σασί” από αλουμίνιο όπως τα iPhone 8 και 8 Plus. Επίσης, η οθόνη του όπως έχουμε πει, θα είναι τεχνολογίας IPS LCD, η λειτουργία 3D Touch θα απουσιάζει, ενώ στο εσωτερικό του θα βρούμε 3GB RAM.

Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι την επίσημη ανακοίνωση όσων ετοιμάζει η Apple για το 2018 καθώς και να δούμε πόσο “οικονομικό” θα είναι το συγκεκριμένο iPhone.







Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !