Online Screen Recorder

Το LCD iPhone των 6.1 ιντσών θα εμφανιστεί το Νοέμβριο λόγω προβλήματος στην οθόνη;

0
Πληροφορίες θέλουν την Apple να αντιμετωπίζει πρόβλημα με διαρροή φωτός στις LCD οθόνες του iPhone  των 6.1 ιντσών στα σημεία που βρίσκεται το notch, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η κυκλοφορία του κατά δύο μήνες από την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Τη στιγμή που η Sharp έχει παρουσιάσει LCD οθόνες που μπορούν να λυγίσουν και να έχουν σωστή φωτεινότητα και αντίθεση χρωμάτων, η Apple προσπαθεί να έχει διαθέσιμες τέτοιες οθόνες από τη Japand Display και LG Display με τα πρώτα προβλήματα να κάνουν την εμφάνισή τους. Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα εστιάζεται στη διαρροή φωτός που προκύπτει στα σημεία που οι LCD οθόνες καμπυλώνουν για να μπορεί να “κουμπώσει” το notch.

Το πρόβλημα με τη διαρροή φωτός επηρεάζει άμεσα τη λειτουργία της TrueDepth camera για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω Face ID αφού κάθε φορά που ο χρήστης θα χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώματος, θα υπάρχει ποσότητα φωτός που θα “ξεπηδά” από την οθόνη και θα εμποδίζει την κάμερα από το να σαρώσει σωστά το πρόσωπο του χρήστη.

Όσον αφορά το κόστος κατασκευής μιας εύκαμπτης LCD οθόνης, αυτό μπορεί να φτάσει στα επίπεδα της OLED οθόνης, με την Apple να συνεχίζει να προτιμά αυτήν την οθόνη για το “οικονομικό” iPhone που φημολογείται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, αφού η καθυστέρηση που προκύπτει από το πρόβλημα με τη διαρροή φωτός θα μετακινήσει την παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου δύο μήνες αργότερα από την επίσημη παρουσίαση των iPhone. Κάτι τέτοιο είχε γίνει το 2017 όπου το iPhone X είχε κυκλοφορήσει δύο μήνες μετά τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus.





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !