Online Screen Recorder

Το iPhone των 6.5 ιντσών αποκαλύπτεται μέσα από renders του @onleaks

0
Μετά την αποκάλυψη του iPhone των 6.1 ιντσών ο @onleaks σε συνεργασία με την ιστοσελίδα MySmartPrice, δημοσίευσε video με τα renders του iPhone των 6.5 ιντσών το οποίο φημολογείται πως θα είναι ένα iPhone X μεγάλου μεγέθους.

Το φημολογούμενο iPhone των 6.5 ιντσών προορίζεται σαν την μεγάλη έκδοση του iPhone X για το 2018 το οποίο όχι μόνο διατηρεί την κύρια διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, αλλά η ομοιότητά του με το υπάρχον μοντέλο είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Εφόσον τα συγκεκριμένα leaks ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε θα έχουμε απλά ένα μεγάλο iPhone X με βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά χωρίς διαφορές στην εμφάνισή του.






 Το home button όπως είναι λογικό δεν υπάρχει, ενώ το notch παραμένει μιας και εκεί βρίσκονται όλα τα μυστικά του Face ID. Η πίσω πλευρά της συσκευής δείχνει να είναι από γυαλί για να είναι δυνατή η ασύρματη φόρτιση της μπαταρίας, ενώ οι διαστάσεις της συσκευής είναι 157 × 77.4 × 7.7 mm, κάνοντάς το λιγότερο ψηλό και πλατύ από το iPhone 8 Plus το οποίο έχει διαστάσεις 158.4 x 78.1 x 7.5 mm.

Τόσο το iPhone των 6.5 αλλά και αυτό των 6.1 ιντσών, δείχνουν την τάση της Apple να μεγαλώσει τις συσκευές της σε μέγεθος, εφόσον φυσικά οι πληροφορίες ανταποκριθούν στην πραγματικότητα, όταν πριν από έξι χρόνια είχε δημοσιεύσει την περίφημη διαφήμιση του iPhone 5 σε μια προσπάθεια να μας πείσει ότι η οθόνη πρέπει να είναι όση και η επιφάνεια που μπορεί να καλύψει ο αντίχειρας του χεριού.








Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !