Online Screen Recorder

Huawei Watch 2 (2018): Επίσημο με Wear OS, OLED οθόνη, σύνδεση 4G και πιστοποίηση IP68

0
Η Huawei έχει καταφέρει να κρατήσει ένα επίπεδο στην αγορά των φορετών συσκευών, πετυχαίνοντας να διατηρήσει το 6% του μεριδίου της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε μια προσπάθειά της να βελτιώσει το Huawei Watch 2, παρουσίασε το Huawei Watch 2 (2018) με τεχνικά χαρακτηριστικά που αξίζουν της προσοχής μας.

Το smartwatch της Huawei διαθέτει OLED οθόνη στις 1.2 ίντσες με ανάλυση 390×390 pixel, ενώ στην “καρδιά” της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon Wear 2100, 768MB RAM, 4GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και μπαταρία που υπόσχεται αυτονομία μιάμισης ημέρας. Επίσης, μέσω του NFC chip που διαθέτει, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσω Huawei Pay, Ali Pay και αγορών μέσω του WeChat στην Κίνα.

Επιπλέον, για τους πιο extreme καταναλωτές υπάρχει και η πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενσωματωμένο GPS, αισθητήρας καταγραφής καρδιακών παλμών και δυνατότητα καταγραφής της ποιότητας του ύπνου. Στον τομέα της συνδεσιμότητας, το Huawei Watch 2 (2018) μπορεί να συνδέεται με δίκτυα WiFi, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση που λαμβάνει κάρτα nano sim και e-sim.

Το Huawei Watch 2 (2018) είναι διαθέσιμο στην Κινεζική αγορά μέσω του Vmall.com στην τιμή των 205 ευρώ για τη WiFi έκδοση, ενώ οι εκδόσεις με nano-sim και e-sim κοστίζουν 270 ευρώ.








Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !