Online Screen Recorder

GP Καναδά – Κατατακτήριες – Pole για τον Vettel, μικρές οι διαφορές!

0
Ο Sebastian Vettel ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των κατατακτήριων για το καναδικό GP, με τον οδηγό της Ferrari να παίρνει την pole position, μετά από έναν εξαιρετικό γύρο (1:10.764), που αποτελεί παράλληλα και νέο ρεκόρ πίστας! Ακολούθησαν οι Bottas και Verstappen, με τους έξι πρώτους να χωρίζονται από 3,5 δέκατα, προμηνύοντας μια μεγάλη μάχη αύριο!

Η εξέλιξη των κατατακτηρίων

Στο Q1, ταχύτερος ήταν ο Sebastian Vettel (1:11.710), με τον Γερμανό να συμπληρώνει πολλούς γρήγορους γύρους και να δείχνει σταθερά δυνατός. Ελάχιστα πίσω του ήταν ο Kimi Raikkonen, με τον Hamilton τρίτο. Στη μάχη της 15αδας, δε συμμετείχε ο Romain Grosjean, λόγω προβλήματος στον κινητήρα μόλις έβγαινε από τα pits. Επίσης, ο Marcus Ericsson έμεινε εκτός διαδικασίας στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς χτύπησε στον τοίχο καταστρέφοντας την εμπρός δεξιά ανάρτηση του μονοθεσίου του. Τις θέσεις 16 έως 18 κάλυψαν οι Gasly, Stroll και Sirotkin, με τον Γάλλο της Toro Rosso να μη βελτιώνει στο τέλος και να μένει 8 θέσεις πίσω από τον team-mate του, Brendon Hartley.

Στο Q2
, ήταν η σειρά του Daniel Ricciardo (1:11.434) να πετύχει την καλύτερη επίδοση (1:11.472), με τον Αυστραλό να χρησιμοποιεί τα hypersofts, όπως και ο Max Verstappen, που ήταν δεύτερος. Αντίθετα, οι Ferrari και Mercedes χρησιμοποίησαν τα ultrasofts για τους καλύτερους γύρους τους, και κατά συνέπεια με αυτά θα εκκινήσουν τον αυριανό αγώνα. Στη μάχη της δεκάδας, εκτός έμειναν οι Magnussen, Hartley, Leclerc, Alonso και Vandoorne, ενώ οι δύο Renault και οι δύο Force India πέρασαν στη μάχη της pole position.

Στο Q3
, μετά την πρώτη προσπάθεια των οδηγών ταχύτερος ήταν ο Sebastian Vettel (1:10.776), με τον Γερμανό να ακολουθείται από κοντά από τον Valtteri Bottas. Πιο πίσω βρέθηκαν οι Raikkonen, Verstappen, Hamilton και Ricciardo, με τις Red Bull να χάνουν ξεκάθαρα πολύ χρόνο στην πίσω μεγάλη ευθεία. Όταν οι οδηγοί έβαλαν φρέσκα ελαστικά για τον τελικό τους γύρο, o Vettel βελτίωσε και πάλι (12 χιλιοστά) και τελικά πήρε την pole, αφήνοντας λιγότερο από 1 δέκατο πίσω του τον Valtteri Bottas. Τρίτος ανέβηκε ο Verstappen με έναν εξαιρετικό τελευταίο γύρο, αφήνοντας τέταρτο τον Hamilton. Ακολούθησαν οι Raikkonen, Ricciardo, Hulkenberg, Ocon, Sainz και Perez.



Αναλυτικά η κατάταξη:











πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !