Online Screen Recorder

Ο πιο κρίσιμος αγώνας

0
Βρισκόμαστε μερικές μέρες πριν τον 7ο αγώνα της χρονιάς ο οποίος θα διεξαχθεί στην πίστα του Montreal στον Καναδά. Ύστερα από 6 αγώνες, οι 3 κορυφαίες ομάδες έχουν από 2 νίκες έκαστος και αυτό σημαίνει πως ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ο πιο κρίσιμος (ως τώρα) της χρονιάς.

Το να κάνει κάποιος την οποιαδήποτε πρόβλεψη θα είναι σφάλμα. Ειδικά φέτος, έχει αποδειχτεί πως δεν υπάρχει κάποιο φαβορί σε καμία πίστα. Εξαίρεση αποτελεί, ο περασμένος αγώνας στο Μονακό. Λίγο ως πολύ, όλοι γνωρίζαμε πως η Red Bull θα είναι η κυρίαρχη δύναμη. Έκπληξη ίσως αποτέλεσε μόνο, το πόσο ισχυρή ήταν σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Στον Καναδά, θεωρητικά, η Red Bull δε θα είναι τόσο δυνατή όσο ήταν στο Μονακό. Θεωρητικά πάλι, η Mercefed και η Ferrari θα είναι οι διεκδικητές για τη νίκη. Αλλά όπως είπαμε… Όλα αυτά στη θεωρία. Το να υποτιμήσει κάποιος μια ομάδα όπως είναι η Red Bull θα είναι μεγάλο λάθος.

Ο Lewis Hamilton σε γενικές γραμμές είναι εξαιρετικός στον Καναδά. Σχεδόν ασταμάτητος. Μένει να δούμε αν και φέτος -που η πίεση είναι μεγάλη- μπορεί να επαναλάβει ότι και τα προηγούμενα χρόνια.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε έναν ωραίο και ανατρεπτικό αγώνα με πολλές μάχες για την κορυφή.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !