Online Screen Recorder

Xiaomi Valentino: Ποια είναι η μυστηριώδης συσκευή με Snapdragon 638 SoC;

0
H Xiaomi συνεχίζει να αναβαθμίζει την γκάμα των smartphones της λανσάροντας συσκευές κάθε κατηγορίας και τιμής. Κι ενώ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της επίσημης ανακοίνωσης του Xiaomi Mi 7, ένα νέο μυστηριώδες μοντέλο με κωδική ονομασία Xiaomi Valentino έκανε την εμφάνιση του στη λίστα του Geekbench.

Η Xiaomi ήταν από τους πρώτους κατασκευαστές που λάνσαρε smartphone με Qualcomm Snapdragon 636 SoC, τεχνολογία που προορίζεται για mid-range συσκευές, και τώρα ίσως έχει την τιμή να φέρει ένα από τα πρώτα μοντέλα της αγοράς με τον αντικαταστάτη του, εν ονόματι Snapdragon 638.

Τουλάχιστον, με αυτό το μοντέλο system-on-chip εμφανίστηκε το Valentino στη λίστα του benchmarking site εξάπτοντας την περιέργεια όλων μας εφόσον δεν έχει ακουστεί τίποτα μέχρι τώρα από την Qualcomm για νέα βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 636 SoC.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στο Geekbench έχουμε SD638 οκτώ πυρήνων στο 1.44GHz που συνοδεύεται από 6GB RAM. Το Valentino επίσης έρχεται με Android 8.1 Oreo out-of-the-box.

Τέλος, αναφορικά με τις επιδόσεις του, σκόραρε 1485 μονάδες στο single core test και 5440 μονάδες στο multi-core. Όσον αφορά στην τελευταία μάλιστα μέτρηση η άγνωστη συσκευή κατάφερε να ξεπεράσει το σκορ του Redmi Note 5 Pro που ήταν κοντά στις 5000.

Περισσότερες πληροφορίες για το μυστηριώδες μοντέλο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Σε ό,τι αφορά στο Snapdragon 638 SoC αναμένεται εξοπλισμένο με δύο τουλάχιστον high-end πυρήνες Kyro με τους υπόλοιπους (Kyro ή Cortex-A55) να είναι χρονισμένους πιο χαμηλά.






Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !