Online Screen Recorder

Η Xiaomi παρουσιάζει το Redmi S2 με εξελιγμένη selfie κάμερα

0
Το Xiaomi Redmi S2 διακρίνεται για την προικισμένη με selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος του πλαισίου, καθώς και για τον προσιτό του χαρακτήρα.

Το Xiaomi Redmi S2 είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, με οκταπλό πυρήνα και μνήμη RAM 3 ή 4 GB με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 ή 64 GB ανάλογα με την έκδοση. To νέο smartphone της Xiaomi είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5.99 ιντσών, σε ανάλυση 1440×720 pixels, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι τα 3080 mAh.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει διπλή κάμερα με φακό 5 και 12 Megapixel, ενώ μπροστά υπάρχει μία κάμερα των 16 Megapixel. H μπροστινή κάμερα μπορεί να εκτελεί εργασίες αναγνώρισης προσώπου. Οι διαστάσεις του Xiaomi Redmi S2 είναι 160.73 x 77.26 x 8.1 χιλιοστά και το βάρος του παραμένει στα 170 γραμμάρια. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι Android 8.1 Oreo με user interface Xiaomi MIUI 9.

Θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές, ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται σε προσιτά επίπεδα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 204 δολάρια για την πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση στην κινεζική αγορά και 156 δολάρια για την πιο απλή έκδοση με τη μνήμη RAM των 3 GB. Δεν έχει γίνει σαφές εάν το Xiaomi Redmi S2 θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες αγορές εκτός των σινικών τειχών.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !