Online Screen Recorder

Xiaomi Mi A2: Με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και Android One;

0
Παρόλο που πριν από λίγες ημέρες είχαμε την επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi 6X, η Xiaomi φαίνεται πως ετοιμάζει το διάδοχο του Mi A1 αφού firmware συσκευής δείχνει μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών να είναι ίδια με του Mi 6X, κατά τον τρόπο που το Mi 5X ήταν ίδιο με το Xiaomi Mi A1.

Το firmware ονομάζει τη συσκευή “jasmine_sprout”, ενώ το Mi A1 ονομαζόταν “tissot_sprout” όπου η λέξη “sprout” να αναφέρεται στις πρώτες συσκευές μέρος του προγράμματος Android One, της stock έκδοσης του Android που λαμβάνει τις ενημερώσεις κατευθείαν από τη Google χωρίς να υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα του fragmentation.








Στη συνέχεια, το firmware δείχνει πως η συσκευή που το “φοράει” διαθέτει το Snapdragon 660, ίδιο επεξεργαστή με το Xiaomi Mi 6X, ενώ και τα στοιχεία για την κάμερα δείχνουν πως θα είναι, με τα τωρινά δεδομένα, ίδια με του Mi 6X αφού η ονομασία “Wayne” είναι η κωδική ονομασία της συγκεκριμένης συσκευής, ενώ ο Sony IMX 376 είναι ο ίδιος αισθητήρας της εμπρόσθιας κάμερας των 20MP που διαθέτει το Xiaomi Mi 6X.




Καλό είναι να αναφέρουμε πως το ότι υπάρχουν κοινά σημεία στο firmware με το Mi 6X και ομοιότητες στη λογική του Mi A1, δεν είναι και υποχρεωτικό ότι θα γίνει το ίδιο που έγινε με τα Mi 5X και Mi A1, απλά είναι οι ενδείξεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν τη Xiaomi να πράξει το ίδιο με τη συγκεκριμένη σειρά smartphone.

Επίσης, άλλο ένα κοινό στοιχείο με το Mi 6X είναι το λειτουργικό σύστημα όπου φαίνεται πως θα είναι το Android 8.1 Oreo το οποίο υποστηρίζει το Project Treble για να μπορεί η συσκευή να λαμβάνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις απευθείας από τη Google.

Ένα ακόμα στοιχείο που υποδεικνύει την ανάπτυξη μιας ακόμα Android One συσκευής είναι οι δηλώσεις του CEO της Xiaomi, Lei Jun, που επιβεβαιώνουν πως η εταιρεία ετοιμάζει ακόμα περισσότερες Android One συσκευές μιας και οι καταναλωτές, ειδικά στην Ινδία, ενδιαφέρονται πολύ για smartphone με stock Android λειτουργικό σύστημα.





Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !