Online Screen Recorder

Xiaomi: Φέρνει το Mi 8 αντί του Mi 7 λόγω της 8ης επετείου;

0
Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 και φέτος συμπληρώνει αισίως 8 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Λόγω λοιπόν της 8ης επετείου, οι διαρροές προβλέπουν ότι ίσως ο τέταρτος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως να ετοιμάζεται να λανσάρει το επετειακό Mi 8 και όχι το Mi 7 όπως όλοι περίμεναν.

Το Mi 7 με notch στην οθόνη και dual κάμερα στο πίσω μέρος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Μαΐου ωστόσο τα teaser posters και η φωτογραφία ενός μοντέλου με τον αριθμό 8 επάνω στη συσκευασία που διέρρευσε στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για αλλαγή σχεδίων.

Τίποτα βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρεία. Δεν είναι καθόλου απίθανο η Xiaomi να ετοιμάζεται να ανακοινώσει δύο μοντέλα ταυτόχρονα. Το Mi 7, ακολουθώντας την μέχρι τώρα πολιτική της εταιρείας στην αρίθμηση των ναυαρχίδων της αλλά και το Mi 8, ένα επετειακό μοντέλο που θα «σημαδέψει» τα 8 χρόνια λειτουργίας της με παρόμοια ίσως χαρακτηριστικά. To επετειακό μοντέλο της Xiaomi λέγεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με SD845 SoC, 6 και 8GB RAM και λειτουργία αναγνώρισης προσώπου 3D.





Προς το παρόν στο Mi App Store εμφανίζεται στη λίστα με τα smartphones της Xiaomi ένα μοντέλο με φωτογραφία ένος teaser poster της εταιρείας που κυκλοφόρησε και στο Weibo με θέμα ένα τεράστιο ‘8’.

Αναμένουμε περισσότερα στοιχεία για το τι τελικά πρόκειται να ανακοινώσει ο Κινέζος κατασκευαστής με νέα leaks και νέα teasers που πραγματικά έχει προκαλέσει σύγχυση στην παγκόσμια κοινότητα.




Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !