Online Screen Recorder

Xiaomi Mi 8: Θα έχει τα δικά του animojis, οι πρώτες φωτογραφίες με το notch

0
Σε δύο ημέρες το Xiaomi Mi 8 ανακοινώνεται και οι διαρροές είναι συνεχόμενες. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας θα λανσάρει τα δικά της animojis, ενώ διαρρέει ότι το σύστημα της dual κάμερας θα είναι καλύτερο και από αυτό του Mi Mix 2S.

Ακολουθώντας τα flagship smartphones της σειράς Samsung Galaxy S9 και φυσικά το iPhone X, η Xiaomi ανέβασε ένα video παρουσιάζοντας την υποστήριξη animojis από το επετειακό smartphone της.

Επίσης, τα πρώτα posters αποκαλύπτουν την dual κάμερα του Mi 8, η οποία λέγεται ότι θα είναι καλύτερη και από την κάμερα του Mi Mix 2S. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο cameraphone της εταιρείας αυτή τη στιγμή, με σύστημα αισθητήρων από τη Sony και τη Samsung, γεγονός που πιστοποιεί και η πολύ υψηλή βαθμολογία του στο DxOMark.

Τα διαφημιστικά posters αποκαλύπτουν για πρώτη φορά την πρόσθια όψη της συσκευής και μέρους της οθόνης με το notch. Το επετειακό smartphone θα είναι και το πρώτο Xiaomi με notch αλλά μην περιμένετε για καμιά διακριτική εγκοπή. Οι Κινέζοι απ’ ό,τι βλέπουμε το έκαναν αρκετά χορταστικό στο μάτι.

Η επόμενη ναυαρχίδα θα ενσωματώνει Snapdragon 845 SoC, το νέο MIUI 10 που θα παρουσιαστεί την ίδια ημέρα, καθώς επίσης και λειτουργία Quick Charge 4.0+, μεταξύ άλλων hi-end χαρακτηριστικών.











Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !