Online Screen Recorder

Το Xiaomi Mi 8 επίσημο στις 31 Μαΐου! Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή στα €400

0
Η Xiaomi έχει ήδη έτοιμο το επετειακό smartphone της Mi 8, που θα παρουσιάσει φέτος έναντι του Mi 7 ή μαζί μ’ αυτό. Σύμφωνα με τελευταία διαρροή η επετειακή συσκευή θα έρθει σε δύο εκδόσεις με 6 GB και 8 GB RAM και τιμή γύρω στα 400 ευρώ.

Η πρώτη έκδοση με αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει CNY2799 (δηλαδή περίπου €370/$440) και η δεύτερη με 128 GB θα κοστίζει CNY3199 (ή περίπου €420/$500).

Το διαφημιστικό poster που εμφανίζει με την εικόνα της συσκευής αλλοιωμένη αποκαλύπτει και κάποια από τα χαρακτηριστικά του, όπως την 6.01 ιντσών οθόνη και την τεχνολογία 3D αναγνώρισης προσώπους. Επίσης, η νέα ναυαρχίδα έρχεται με Snapdragon 845 system-on-chip και dual κάμερα με AI χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του επετειακού smartphone χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει πάνω από 200 σκηνές περιλαμβάνοντας 12 διαφορετικές λειτουργίες πορτραίτου. Επίσης, πρόσφατα διέρρευσε hands-on video να εμφανίζει τον under display fingerprint scanner του νέου Xiaomi.

Τέλος, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα το Xiaomi Mi 8 σε προγραμματισμένο press event στις 31 Μαΐου στο Shenzhen. Την ίδια ημέρα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλα νέα προϊόντα της εταιρείας.






Πηγή, Πηγή 2


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !