Online Screen Recorder

Το Xiaomi Mi 7 σε ένα τελευταίο concept video πριν την επίσημη παρουσίασή του;

0
To τελευταίο ίσως concept video του Xiaomi Mi 7 που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε είναι αυτό που δημιούργησε η ομάδα TechConfigurations εφόσον βρισκόμαστε λίγες μόλις εβδομάδες μακριά από την επίσημη παρουσίασή του, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 23 Μαΐου.

Ο concept σχεδιασμός της νέας κινέζικης ναυαρχίδας είναι εμπνευσμένος από τα τελευταία νέα και τις διαρροές γύρω από το όνομά της. Σύμφωνα πάντως με ό,τι έχουμε συγκεντρώσει, το νέο flagship μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 845 SoC της Qualcomm, μνήμη RAM στα 6 ή 8 GB, bezel-less πρόσθια επιφάνει με notch στην οθόνη, ενώ πολύ πιθανό να υπάρχει in-display δακτυλικό αποτύπωμα που δείχνει να επικρατεί της λύσης ξεκλειδώματος με λειτουργία 3D αναγνώρισης προσώπου.

Η ομάδα του TechConfigurations πάντως δίνει τη δική της εκδοχή στη λίστα με τις τεχνικές προδιαγραφές του τηλεφώνου. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το παραπάνω 2λεπτο video περιγράφει το Mi 7 εξοπλισμένο με selfie κάμερα ανάλυσης 20 MP με ultra ευρυγώνιο φακό και 3D face recognition, ενώ στην πλάτη της συσκευές εδρεύει dual κάμερα ανάλυσης 12 MP + 20 MP με χαρακτηριστικά όπως OIS (Optical Image Stabilization), PDAF (Phase Detect Auto Focus), δυνατότητα λήψης σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού και dual tone LED flash. Επίσης, από το Mi 7 δεν λείπει ο in-display σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος που τόσο έχει συζητηθεί.

Η συσκευή έρχεται με 6 ιντσών QHD AMOLED οθόνη με αναλογία 18:9 και εγκοπή που δύναται να «κρυφτεί» στη λειτουργία των media. Στο κάτω μέρος της συσκευής φιλοξενούνται τα dual stereo ηχεία και η υποδοχή USB type C. Οι επιλογές στη μνήμη RAM είναι δύο, στα 6 και 8 GB, με το ήδη γνωστό Snapdragon 845 SoC, και μας προϊδεάζει για αστείρευτη απόλαυση στη λειτουργία gaming. Επίσης, μας δίνει τρεις διαθέσιμους αποθηκευτικούς χώρους 128/256/512GB.

Τέλος, όσον αφορά στην κατασκευή του Mi 7 έχουμε συνδυασμό γυαλιού και μετάλλου και προστασία με επίστρωση Gorilla Glass 5. Η επιλογή των χρωμάτων είναι τρεις: μαύρο, μπλε και χρυσό.

Το μόνο που μένει να δούμε πόσο μέσα έχουν πέσει οι δημιουργοί του concept video σε εμφάνιση αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά.








Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !