Online Screen Recorder

Προβλήματα στη νέα αναβάθμιση των Windows 10 – Μερικοί υπολογιστές «παγώνουν»

0
Η νέα αναβάθμιση των Windows 10, που κυκλοφόρησε στις 30 Απριλίου, προκαλεί προβλήματα σε ορισμένους υπολογιστές, όπως ανέφεραν εκατοντάδες χρήστες.

Μετά την εγκατάσταση της αναβάθμισης με την ονομασία «Windows 10 April 2018 Update», μερικές σημαντικές εφαρμογές όπως το πρόγραμμα διαδικτυακής Google Chrome και η ψηφιακή βοηθός Cortana μπορεί να «παγώσουν» και να «κλειδώσουν» το μηχάνημα του χρήστη.

«Τα πάντα παγώνουν, τα πλήκτρα δεν δουλεύουν, ούτε καν το Ctrl Alt Delete», δήλωσε στο Reddit ένας απελπισμένος χρήστης.

Η Microsoft αναγνώρισε το πρόβλημα, σύμφωνα με τη «Γκάρντιαν», και εργάζεται για να βρει και να κυκλοφορήσει τη λύση στις 8 Μαΐου. Ως προσωρινή λύση συμβούλευσε τους χρήστες είτε να κλείσουν το καπάκι του φορητού υπολογιστή και να τον ξανανοίξουν, είτε να πατήσουν τα δύο πλήκτρα του ήχου ταυτόχρονα τρεις φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα ώστε να ανανεώσουν την οθόνη του Windows tablet, είτε να δοκιμάσουν τον εξής συνδυασμό πλήκτρων: Windows key+Ctrl+Shift+B.

To πρόβλημα (bug) μπορεί να εμφανισθεί ακόμη και στους υπολογιστές Surface της ίδιας της Microsoft. Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα εκδηλώνεται μόνο σε μερικούς υπολογιστές και όχι σε όλους που κάνουν την αναβάθμιση.

Η Microsoft είχε υποχρεωθεί την τελευταία στιγμή να αναβάλει την κυκλοφορία της τελευταίας αναβάθμισης, όταν είχε ανακαλυφθεί ένα σοβαρό πρόβλημα που οδηγούσε στην κατάρρευση των υπολογιστών. Φαίνεται πως τελικά υπήρχε και άλλο πρόβλημα που δεν είχε λυθεί.






Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !