Online Screen Recorder

Το We Happy Few απαγορεύτηκε στην Αυστραλία

0
To Australian Classification Board, o Αυστραλιανός οργανισμός ο οποίος είναι υπεύθυνος για την κατηγοριοποίηση video games και ταινιών, αρνήθηκε να κατηγοριοποιήσει το το We Happy Few της ανεξάρτητης Καναδικής εταιρείας ανάπτυξης Compulsion Games, το οποίο σημαίνει πως το Survival game των Καναδών developers στην ουσία απαγορεύτηκε στην χώρα.

Η άρνηση αυτή συνάδει με την πολιτική του οργανισμού, σύμφωνα με την οποία “η αναπαράσταση ή η έκφραση στιγμιοτύπων βίας, ναρκωτικών, βίας, εγκληματικότητας και αποτρόπαιων φαινομένων με τέτοιο τρόπο ώστε να προσβάλλουν την ηθική, την αξιοπρέπεια ή/και την κοσμιότητα που είναι σε γενικές γραμμές αποδεκτές από λογικούς ενήλικες σε βαθμό στον οποίο δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν”.

Είναι αλήθεια ότι τα ναρκωτικά έχουν πολύ αισθητή παρουσία στο We Happy Few, μιας και θα πρέπει να κάνετε χρήση ουσιών προκειμένου να μην ξεχωρίζετε από τον υπόλοιπο κόσμο.

To We Happy Few αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !