Online Screen Recorder

WalkingPad: Έξυπνος mini διάδρομος γυμναστικής από την Xiaomi

0
Η Xiaomi πέρα από smartphones ειδικεύεται σε πάρα πολλά gadgets! Ένα από αυτά είναι και ο mini διάδρομος WalkingPad, μία «έξυπνη» λύση για γυμναστική στο σπίτι με πολύ μικρό όγκο και ελαφριά κατασκευή. Δηλαδή, καμία σχέση με τους ηλεκτρικούς διαδρόμους που έχουμε συνηθίσει.

Η κατασκευή του WalkingPad Mini Walk Smart Treadmill δεν ενσωματώνει panel λειτουργίας και σύστημα χειρολαβών. Αντιθέτως, έρχεται με μικροσκοπική LED οθόνη στο κάτω μέρος και ολόκληρη η λειτουργία του πραγματοποιείται μέσω εφαρμογής από το smartphone του χρήστη ή μέσω ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό και λεπτό διάδρομο γυμναστικής ιδανικό για όσους δεν έχουν τον ανάλογο χώρο στο σπίτι αλλά και για όσους θέλουν να τον αποθηκεύουν αμέσως μετά τη χρήση. Ο μίνι διάδρομος της Xiaomi ζυγίζει μόλις 28 κιλά και έχει διαστάσεις 1200×415 χιλιοστά. Μόλις τελειώσει κάποιος τη γυμναστική του μπορεί εύκολα να διπλώσει το διάδρομο στα δύο(!) και να τον αποθηκεύσει κάτω από το κρεβάτι, μέσα σε μία ντουλάπα ή αποθήκη μεταφέροντας τον με τη βοήθεια τροχήλατου συστήματος.







Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και η επιφάνειά του διαδρόμου από ελαστικό υλικό υψηλής ευαισθησίας. Μπορεί να υποστηρίξει άτομο με μέγιστο βάρος 90 κιλών και να αναπτύσσει ταχύτητα από 0.5 έως 6 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο διάδρομος προσφέρει δύο λειτουργίες. Μία χειροκίνητη όπου η μέγιστη ταχύτητα ορίζεται από το χρήστη μέσω του remote control και μία αυτόματη όπου η ταχύτητα καθορίζεται από τον ίδιο το ρυθμό του χρήστη. Το WalkingPad Mini treadmill συγχρονίζεται με την εφαρμογή Mi Home και μπορεί να συνδεθεί με τηλεόραση Xiaomi κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Το απίστευτο αυτό gadget διατίθεται μέσω της crownfunding σελίδας YouPin έναντι 1,699 yuan (δηλαδή περίπου $270) και η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει στις 31 Μαΐου.












Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !