Online Screen Recorder

Το Twitter ζητά από τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασης εξαιτίας ενός bug

0
Το Twitter ζητά από τους 330 εκατομμύρια χρήστες του να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασής τους σε με σκοπό να διασφαλίσει ότι όλοι οι λογαριασμοί θα παραμείνουν ασφαλείς. Η εταιρία ξεκίνησε να προειδοποιεί όλους τους χρήστες όταν ανακάλυψε σφάλμα το οποίο αντέγραφε όλους τους κωδικούς σε λίστα απλού κειμένου μέσα στο σύστημα.

Σύμφωνα με την εταιρεία το σφάλμα έχει ήδη επιδιορθωθεί χωρίς να έχει γίνει γνωστή κάποια περίπτωση παραβίασης ή η κατάχρησης λογαριασμού στην πλατφόρμα της. Η απόφαση της εταιρείας να συμβουλέψει τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασης είναι καθαρά μέτρο προφύλαξης.

Μάλιστα, η εταιρεία επισημαίνει στους χρήστες να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασης σε όλες τις άλλες υπηρεσίες που μπορεί να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό για να αποφευχθούν τυχόν άλλα ζητήματα ασφάλειας.

Το Twiter δεν αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση πότε ακριβώς εντοπίστηκε το συγκεκριμένο σφάλμα ή για πόσο καιρό «έτρεχε» η εσφαλμένη καταγραφή πριν διορθωθεί. Πάντως καλό είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας για την ασφάλεια του λογαριασμού ή των λογαριασμών σας.

Το Twitter δίνει επίσης κάποιες οδηγίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διατηρήσετε ασφαλή το λογαριασμό σας στο μέλλον εδώ.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !