Online Screen Recorder

Με TrueDepth camera το iPhone SE 2 και παρουσίαση το Σεπτέμβριο;

0
Μετά τις πραγματικές φωτογραφίες της οθόνης του iPhone SE 2, πληροφορίες από κατασκευαστές αξεσουάρ σε έκθεση τεχνολογίας στην Ιαπωνία αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να διαθέτει την TrueDepth camera του iPhone X, με την παρουσίαση της συσκευής να μετατίθεται για το Σεπτέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα το αν θα χρησιμοποιήσει την TrueDepth camera και συνεπώς το ξεκλείδωμα μέσω Face ID, κάτι που θα εκτόξευε το κόστος της συσκευής και δε θα το έκανε τόσο οικονομικό όσο το προορίζει η Apple σύμφωνα με τη λογική της. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Apple σκέφτεται το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το iPhone SE 2με οθόνη μεγέθους 6 ιντσών ενώ το λιγότερο απίθανο είναι πως θα διαθέτει “πλάτη” από γυαλί για να μπορεί να φορτίζει ασύρματα.

Τέλος, κατασκευαστής γυαλιών που προορίζονται για οθόνες αναφέρει πως η Apple έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τύπους γυαλιού και πως η οθόνη θα έχει εγκοπή για να “κουμπώσει” το notch πάνω της και πως δε θα είναι κανονικό το γυαλί της οθόνης, επιτρέποντας το notch απλά να τοποθετηθεί από πάνω. Το ότι στις πρόσφατες εικόνες της φημολογούμενης οθόνης αλλά και των screen protector φαίνεται να μην υπάρχει “κόψιμο” για να τοποθετηθεί το Touch ID, δείχνει πως μπορεί τελικά να υπάρχει δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω Face ID.

Το τι θα αποφασίσει τελικά να κάνει η Apple θα το μάθουμε σύμφωνα με τις πληροφορίες το Σεπτέμβρη όπου δεν αποκλείεται να δούμε να παρουσιάζονται όλα τα iPhone μαζί, χωρίς να είναι βέβαιο ακόμα τίποτα σχετικά με τον αριθμό των συσκευών που θα εμφανιστούν.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !