Online Screen Recorder

To Xiaomi Mi Max 3 έρχεται τον Ιούλιο με επιβεβαίωση του CEO της εταιρείας

0
To Xiaomi Mi Max 2 παρουσιάστηκε ένα ακριβώς χρόνο πριν και οι χρήστες ανυπομονούν ήδη για την επόμενη Mi Max έκδοση. Όμως ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ανακοινώνοντας ότι το Mi Max 3 δεν θα βγει πριν τον προσεχή Ιούλη.

Στο τέλος του μήνα ο Κινέζος κατασκευαστής θα παρουσιάσει σε ειδικό event το επετειακό μοντέλο Mi 8 μαζί με άλλες νέες συσκευές Xiaomi. Ήταν λοιπόν λογικό οι φανατικοί οπαδοί της εταιρείας να περιμένουν μεταξύ αυτών να ανακοινωθεί -ύστερα από ένα χρόνο- και ο αντικαταστάτης του Mi Max 2.

Ωστόσο, ύστερα από τη δημοσίευση του CEO της εταιρείας στο δίκτυο Weibo, οι χρήστες θα χρειαστεί να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή. Το Mi Max 3 δεν είναι έτοιμο ακόμη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανακοινωθεί με μία μικρή καθυστέρηση τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με φήμες το Mi Max 3 θα λανσαριστεί με οθόνη 6.99 ιντσών, dual κάμερα, λειτουργία ασύρματης φόρτισης και μεγάλη αυτονομία με μπαταρία χωρητικότητας 5500 mAh. Όσον αφορά στην επεξεργαστική του ισχύ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα μοντέλα Snapdragon 635, Snapdragon 636 και Snapdragon 660.

Κάτι μας λέει ότι μόλις ολοκληρωθεί το μεγάλο γεγονός για την Xiaomi που θα λάβει χώρα στις 31 Μαΐου στο Shenzhen, οι διαρροές θα επικεντρωθούν αποκλειστικά σε αυτό το μοντέλο.








Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !