Online Screen Recorder

Toν Νοέμβριο έρχεται το αναδιπλούμενο smartphone της Huawei

0
Η παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone με OLED οθόνη που φέρεται να ετοιμάζει η Huawei μοιάζει να είναι πιο κοντά από ό,τι αναμενόταν.

Οι πληροφορίες για την επικείμενη παρουσίαση ενός smartphone από την πλευρά της Huawei με αναδιπλούμενη οθόνη τεχνολογίας OLED είναι ακόμα στο επίπεδο των φημών, αλλά όλες συγκλίνουν στο ότι το νέο smartphone θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του εντός του Νοεμβρίου 2018. Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους σχέδια που δείχνουν την κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία της Huawei για ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο να ανοίγει σαν ένα βιβλίο με έναν ειδικό μηχανισμό στήριξης στη βάση του.

Διοικητικά στελέχη της Huawei έχουν ήδη αναφέρει ότι η εταιρεία θέλει να μπει δυναμικά στον χώρο των smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη, ενώ έχει επίσης αναφερθεί ότι η Huawei έχει ήδη δημιουργήσει λειτουργικά πρωτότυπα τέτοιων smartphones, πάνω στα οποία εκτιμάται ότι θα βασιστεί και το μοντέλο που εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά από τον Νοέμβριο του 2018 και έπειτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear, το smartphone της Huawei με την αναδιπλούμενη οθόνη δεν θα είναι διαθέσιμο προς πώληση τον Νοέμβριο, αλλά αργότερα. Σε πρώτη φάση θα παρουσιαστεί ως έτοιμη πρόταση στο κοινό και οι πωλήσεις του αναμένεται να ακολουθήσουν.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !