Online Screen Recorder

To Samsung Galaxy Note 9 ίσως έρθει νωρίτερα ό,τι περιμένουμε

0
Το Samsung Galaxy Note 9 πήρε πιστοποίηση για εμπορική χρήση από την αρμόδια αρχή του CMIIT (China Ministry of Industry and Information Technology) στην Κίνα οπότε είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει στην αγορά νωρίτερα ό,τι περιμέναμε.

Συνήθως η Samsung ανανεώνει τη σειρά Galaxy Note στις αρχές του φθινοπώρου αλλά ίσως αυτή τη φορά η επόμενη έκδοση, το Galaxy Note 9 να λανσαριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι και ίσως πριν τον Αύγουστο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η κορεάτικη εταιρεία ίσως βιάζεται να προλάβει τον ανταγωνισμό και το λανσάρισμα των νέων iPhone το Σεπτέμβρη του 2018.

Βέβαια, η διαρροή αυτή θα ευχαριστήσει τους power users και τους φανατικούς της σειράς Note αλλά το θέμα είναι και τι νέο θα τους φέρει. Τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμη για τις προδιαγραφές του επόμενου Note, ενώ σχεδιαστικά δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Οι Κορεάτες μάλλον θα ακολουθήσουν την πεπατημένη. Πάντως μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση είναι και αυτή.

Το Galaxy Note 9 έχει διαρρεύσει ότι θα είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του, ήτοι 3850mAh ή ακόμη και 4000mAh. Επίσης, θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στις 6,4 ίντσες με αναλογία 18.5:9, ενώ οι απόψεις διίστανται για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Οι μισοί αναφέρουν ότι θα είναι in-display και οι άλλοι μισοί λένε ότι η εταιρεία δεν προλαβαίνει να ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία στο επερχόμενο Note 9 και ότι ίσως το αποφασίσει για το επόμενο Galaxy S.

Όσον αφορά στον πυρήνα του τα leaks φέρνουν πιο κοντά το κορυφαίο SoC της Qualcomm, Snapdragon 845, και μνήμη RAM στα 6GB.







Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !