Online Screen Recorder

To roll out του Samsung Galaxy S7/S7 edge Oreo update ξεκίνησε

0
To roll out του Samsung Galaxy S7/S7 edge Oreo update ύστερα από αρκετή αναμονή ξεκίνησε από την Αγγλία τελικά και συγκεκριμένα τους χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου. Το επόμενο βήμα είναι να πάρουν σιγά σιγά σειρά και οι επόμενες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι χρήστες των συσκευών Galaxy S7/S7 edge θα λάβουν την αναβάθμιση over-the-air (OTA), που σημαίνει ότι θα λάβουν ειδοποίηση στο κινητό τους για τη διάθεση της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού Android. Εναλλακτικά μπορούν να ελέγχουν χειροκίνητα από το μενού των ρυθμίσεων εάν είναι διαθέσιμο το update για τη συσκευή τους.

Η μεγάλη αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo έχει όγκο πάνω από 1GB για αυτό καλό είναι να είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο Wi-Fi όσο διαρκεί η διαδικασία του download. Μέρος της αναβάθμισης περιλαμβάνει δυνατότητα διαχείρισης των ειδοποιήσεων, υποστήριξη split-screen, λειτουργία Picture-in-Picture, κ.α.






Τα Oreo updates των Samsung Galaxy S7 και S7 edge στην Τουρκία είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 18 Μαΐου αλλά με την απουσία ενός επίσημου χρονοδιαγράμματος από πλευράς Samsung  είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι και πότε θα ακολουθήσει.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !